"OVO JE MOJ ŽIVOT, NISAM URADIO NIŠTA LOŠE": Osumnjičeni za ubistvo penzionisanog policajca negira krivicu!
Driskol se šetao sa ženom u momentu napada, Foto: Profimedia

PREMINUO OD POSLEDICA POVREDA GLAVE I VRATA

"OVO JE MOJ ŽIVOT, NISAM URADIO NIŠTA LOŠE": Osumnjičeni za ubistvo penzionisanog policajca negira krivicu!

Penzionisani policajac preminuo je pošto ga je jednom udario napadač tokom odmora u Las Vegasu, saopštila je lokalna policija.

Objavljeno:

Tomas Driskol , koji je proveo 22 godine kao policajac u državi Konektikat, preminuo je u nedelju od posledica povreda glave i vrata pošto ga je napao muškarac, za koga policija sumnja da je pratio penzionisanog policajca i jednu ženu na šetalištu, objavili su organi reda, a prenosi New York Post.

Prema pisanju lokalnog lista Las Vegas Review Journal, 57-godišnji Driskol šetao je sa ženom kada su prošli pored grupe mušakraca. Jedan od ljudi iz te skupine, koga je identifikovala policija kao Brendon Lit (33), navodno je dobacio nešto Driskolu i ženi koji su prolazili pored njih.

On je zatim sačekao par na liftu kod šetačkog mosta. Lit je spustio ranac i zauzeo borbeni stav - navodi se u nalogu za hapšenje.

Osumnjičeni je zatim udario Driskola posle čega je penzionisani policajac završio na zemlji. Tomas je kasnije u bolnici proglašen mrtvim, a islednik je zatim utvrdio da je reč o ubistvu.

Lit je posle uhapšen i priznao je nadležnima da je bio na stazi gde je Driskol napadnut, ali je porekao da je udario 57-godišnjaka. Brendon se pojavio pred sudom u sredu zbog optužnice za ubistvo.

- Ovo je veoma ozbiljno. Ovo je moj život, nisam uradio ništa loše - kazao je Lit sudiji i još jednom porekao navode optužnice.

Sudija je odredio novo ročište krajem meseca

Bonus video:

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.