POZNATI GLUMAC JE BIO VATROGASAC: Nakon napada 11. semptembra pomagao je na pronalaženju nestalih! (FOTO/VIDEO)
Stiv Bušemi, Foto: Printscreen/Instagram

VATROGASAC

POZNATI GLUMAC JE BIO VATROGASAC: Nakon napada 11. semptembra pomagao je na pronalaženju nestalih! (FOTO/VIDEO)

Glumac nije davao intervjue o svom radu i zamolio je novinare da ga ne slikaju

Objavljeno:

Stiva Bušema viđali ste filmovima ''Pulp Fiction'', ''Reservoir Dogs'' i ''The Big Lebowski''. Ali on nije bio samo glumac. Pre nego što je uskočio u glumačke vode bavio se totalno drugačijom vrstom posla.

Naime, malo ko zna da je Bušemi bio vatrogasac.

Na internetu se pojavila fotografija ovog slavnog glumca u vatrogasnoj opremi kako stoji ispred vatrogasnog automobila ''Vatrogasne služba Njujorka'' nakon čuvenog bombaškog napada 11. septembra.

Stiv Bušemi se pojavio u svom starom vatrogasnom domu dan nakon napada 11. septembra. On se u Njujorku dobrovoljno prijavio, kako bi radeći dvanaestčasovne smene nedelju dana i kopajući po ruševinama pronašao nestale vatrogasce.

Glumac nije davao intervjue o svom radu i zamolio je novinare da ga ne slikaju. Čak je nosio i hiruršku masku koja je pokrivala lice kako bi mogao da izbegne privlačenje publiciteta tokom nedelje kada je bio tamo.

Bušemi je položio ispit za državnu službu 1976. godine kada je imao 18 godina i služio je u odeljenju od 1980. do 1984. Pridružio se jer je njegov otac verovao u državnu službu.

„Koji god test da se tada pojavio kada sam napunio 18 godina, da li su to bili policajci ili vatrogasci ili sanitarni uslovi, želeo sam da položim taj test sve dok sam živeo pod očevim krovom“, izjavio je jednom prilikom Bušemi.

Sebe je opisao kao najtišeg momka u jedinici, ali je ubrzo pronašao svoje mesto u timu. Bušemi kaže da bi ostao duže, ali i dalje je dobijao filmske ponude i nije želeo da propusti da postane glumac.

Bušemi se o iskustvu otvorio 2014. godine, kada je glumio i koproducirao HBO-ov dokumentarac pod nazivom „Dobar posao: Priče o FDNI-u“.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.