VELIKA NAPETOST U KRALJEVSKOJ PORODICI: Megan Markl krivi tri osobe za negativne priče o njoj?
Megan Markl, Foto: Profimedia

VELIKA BRITANIJA

VELIKA NAPETOST U KRALJEVSKOJ PORODICI: Megan Markl krivi tri osobe za negativne priče o njoj?

Megan je žestoko negirala te tvrdnje, insistirajući na tome da je list iskoristio Bakingemsku palatu za šIirenje potpuno lažnog narativa o njoj

Objavljeno:

Supruga princa Herija, Megan Markl okrivila je Kejt, vojvotkinju od Kembridža, Kamilu, vojvotkinju od Kornvola i princa Čarlsa kao izvore negativnih priča o njoj, tvrdi neimenovani izvor.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Hari i Megan smatraju da su negativne priče o njima, uključujući i onu o tome da je vojvotkinja od Kembridža, navodno bila u suzama nakon probe odeće deveruša pre Meganinog vencanja 2018. godine, potekle od Kejt, Kamile ili Čarlsa, rekao je insajder iz palate, preneo je britanski dnevnik "Dejli meil".

Bivši član osoblja u palati početkom sedmice naveo je u "Tajmsu" da su princ Heri i njegova supruga bezobrazni nasilnici.

Megan je žestoko negirala te tvrdnje, insistirajući na tome da je list iskoristio Bakingemsku palatu za šIirenje potpuno lažnog narativa o njoj.

Palata je sinoć najavila da će pokrenuti istragu o tim navodima.

Najava dolazi u trenutku kada se u ponedeljak očekuje emitovanje intervjua princa Herija i Megan koji su dali američkoj voditeljki Opri Vinfri.

Bonus video:

(Espreso/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.