DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Nezaposleni zidar bludničio nad maloletnom sestrom svoje devojke, KRIVICU SVALIO NA TAŠTU!
Boravio u kući devojčinih roditelja, Foto: Profimedia

STRAVIČNO

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Nezaposleni zidar bludničio nad maloletnom sestrom svoje devojke, KRIVICU SVALIO NA TAŠTU!

Okrivljeni je tokom noći, prema optužnici, ustao i odšetao do kreveta u kom je spavala maloletnica

Objavljeno:

Nezaposleni zidar (30) sa istoka Hrvatske suočio se sa optužnicom tužilaštva nakon što je bludničio nad maloletnom sestrom svoje devojke, pred kojom se takođe i samozadovoljavao.

Njegov zločin potiče od leta 2019. godine dok je boravio u kući devojčinih roditelja, gde su devojka i on, zajedno sa sestrom njegove devojke spavali.

Okrivljeni je tokom noći, prema optužnici, ustao i odšetao do kreveta u kom je spavala maloletnica. Tada je izvadio svoj polni organ i samozadovoljavao se, dok je drugom rukom počeo da dira devojčicu.

Uplašena maloletnica ga je odmah odgurnula, posle čega se on vratio u svoj krevet i nastavio sa samozadovoljavanjem, uz to gledajući pornografiju na mobilnom telefonu i glasno je uzdisao dok nije zaspao.

Policija je za ova gnusna dešavanja saznala tek nakon godinu dana, jer je devojčicu bilo sramota i strah, ali je muškarac na kraju prijavljen za polnu zloupotrebu deteta mlađeg od 15 godina kao i za samozadovoljavanje pred detetom.

Počinilac je negirao svoj gnusni čin, i krivicu svalio na svoju taštu koja se tih dana posvađala sa njim i drugom ćerkom.

Porodica je od ranije pod nadzorom Centra za socijalni rad, pa su majci maloletnice i ujedno žrtve, izrečene mere zbog propusta u roditeljstvu.

Ukoliko se okrivljenom muškarcu i sudskim putem dokaže krivica, preti mu višegodišnji zatvor, prenosi "Jutarnji list"

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.