SENATOR KOJI JE GLASAO ZA OPOZIV TRAMPA: Romni se pojavio sa šljivom na oku i nekoliko šavova
Mit Romni, Foto: Printscreen/Youtube

AMERIKA

SENATOR KOJI JE GLASAO ZA OPOZIV TRAMPA: Romni se pojavio sa šljivom na oku i nekoliko šavova

Republikanski senator Mit Romni rekao je u ponedeljak da se oporavlja nakon pada tokom vikenda koji ga je onesvijestio i doveo do "puno šavova"

Objavljeno:

Republikanski senator Mit Romni pojavio se sinoć pred novinarima sa šljivom na oku i nekoliko šavova. Republikanac iz Jute rekao je da je „pao“ dok je bio u Bostonu u poseti sinu i unucima, ali nije precizirao šta se tačno dogodilo.

Ipak, otkrio je da je izgubio svest.

- Pao sam i izgubio svest. Sada sam bolje - rekao je modri Romni sinoć novinarima na Kaptiol Hilu.

Republikanski senator Mitt Romnei rekao je u ponedeljak da se oporavlja nakon pada tokom vikenda koji ga je onesvestio i doveo do "puno šavova"- preneo je Rojters.

On je pokušao da se našali zbog svog izgleda i rekao je da je problem nastao kada je otišao na konferenciju konzervativne političke, koja je održana u nedelju.

Inače, Romni nije pozvan na ovu konferenciju jer je glasao za opoziv bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Senator iz Jute je rekao i da je dobio nekoliko šavova na obrvi i usni.

Podsetimo, Romni je jedini republikanac koji je prošle godine glasao u Senatu da je predsednik SAD Donald Tramp kriv po prvoj tački optužnice. On je u obraćanju naciji pre glasanja rekao da smatra da je predsednik kriv zbog "zloupotrebe poverenja javnosti".

Romni je međutim bio usamljen. Ovaj senator, bivši guverener Masačusetsa i predsednički kandidat Republikanske stranke 2012. godine, jedini nije glasao uz svoje partijske kolege.

Bonus video:

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.