BIL GEJTS OTKRIO DA GA BITKOIN NE ZANIMA: Radije ulaže u kompanije druge vrste! (VIDEO)
Bil Gejts, Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER

INVESTICIJE

BIL GEJTS OTKRIO DA GA BITKOIN NE ZANIMA: Radije ulaže u kompanije druge vrste! (VIDEO)

Poslušajte ceo Gejtsov Clubhouse intervju na različite IT i zdravstvene teme u nastavku

Objavljeno:

Bil Gejts ovih dana najviše je popularan po svom radu u oblasti filantropije, ali svakako najviše zbog svoje uloge u borbi za suzbijanje različitih bolesti, među kojima i malarija, određene vrste boginja itd.

Nedavno je demantovao da se “u njegovim vakcinama ne nalaze mikročipovi“ i rekao da mu je ta priča izuzetno dosadna, a sad se osvrnuo i na Bitcoin, koji ovih dana doživljava svoj naizmenični procvat i sunovrat.

Govoreći na mreži Clubhouse, u razgovoru sa američkim TV voditeljom Andruom Sorkinom, Bil Gejts je otkrio da ga Bitcoin ne zanima i da više voli da ulaže u kompanije, koje se bave proizvodnjom nečega, nekog novog proizvoda. Citirao je posebno kompanije, koje se bave proizvodnjom vakcina za malariju i morbila boginja.

Milijarder je rekao da svoje investicije nije birao na osnovu toga da li će drugima vredeti više. Bil Gejts je rekao i to da ljudi, koji imaju manje novca od Ilona Maska moraju da budu oprezni: “Ilon ima tone novca i veoma je prefinjen, pa se ne brinem da će njegov Bitcoin nekako nasumično ići gore ili dole“, rekao je Gejts za Bloomberg.

Poslušajte ceo Gejtsov Clubhouse intervju na različite IT i zdravstvene teme u nastavku.

Šta vi mislite, je li Microsoft osnivač u pravu?

Bonus video:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.