POSLE GODINU DANA DOŠAO POLICIJI POD NOGE: Srbin uhapšen u Italiji, sumnja se da je pomagao u pljački!
Policija, Foto: MUP SRBIJE

hapšenje

POSLE GODINU DANA DOŠAO POLICIJI POD NOGE: Srbin uhapšen u Italiji, sumnja se da je pomagao u pljački!

oš tada sumnjalo se da Bugarin ima saučesnika u ovom krivičnom delu

Objavljeno: 11:53h

Italijanska policija uhapsila je 28-godišnjeg Srbina, nakon što se on skrivao duže od godinu dana. Sumnja se da je pomogao u pljački jedna kuće nedaleko od grada Monce.

U decembru 2019. godine italijanski državljanin vratio se svojoj kući i zatekao stranca u svojoj dnevnoj sobi. Tada je to bio 29-godišnji Bugarin koji je u rukama držao 30 evra i nekoliko dragulja. Vlasnik kuće bez razmišljanja krenuo je u poteru za lopovom koji je pokušao da pobegne. Sustigao ga je, a tada je Bugarin nekome na telefon rekao:"Beži, beži! Uhvatili su me."

Još tada sumnjalo se da Bugarin ima saučesnika u ovom krivičnom delu. Glavna informacija koja je ukazivala na postojanje saučesnika je ta da je vlasnik, dok je držao pljačkaša, video da je u tom trenutku muškarac koji je bio za volanom automobila velikom brzinom otišao s lica mesta. Zbog toga se odmah posumnjalo na njihovu povezanost.

Zahvaljujući svedočenjima i snimcima bezbednosnih kamera, karabinjeri su identifikovali Srbina koji je na dan krađe misteriozno iščeznuo. On je tada svojim automobilom stajao ispred kuće, ali se na upozorenje saučesnika velikom brzinom odvezao u nepoznatom pravcu.

U nedelju u italijanskom gradu Burago di Molgora, uhapšen je državljanin Srbije, nakon duge istrage. Njemu je određe pritvor, a tužilaštvo ga tereti za krivično delo saučesništvo u pljački.

Bugarin ranije priznao

Prvi uhapšeni je i sam priznao prilikom ispitivanja da se iz svoje kuće do mesta pljačke dovezao automobilom kojim je upravljao njegov saučesnik. Na osnovu pronalaska broja registarske tablice, snimaka nadzornih kamera i broja mobilnog telefona, naloženo je hapšenje mladića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.