VELIKI POŽAR U FABRICI PIROTEHNIKE: Povređeni se nalaze u kritičnom stanju, 16 radnika poginulo!
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

VELIKI POŽAR U FABRICI PIROTEHNIKE

VELIKI POŽAR U FABRICI PIROTEHNIKE: Povređeni se nalaze u kritičnom stanju, 16 radnika poginulo!

Najmanje 16 radnika je poginulo, a još 32 povređeno na jugu Indije u požaru nakon eksplozije u jednoj fabrici za proizvodnju pirotehničkih sredstava

Objavljeno:

Policija je navela da bi broj žrtava mogao da bude i veći jer se nekoliko povređenih nalazi u kritičnom stanju

Najmanje 16 radnika je poginulo, a još 32 povređeno na jugu Indije u požaru nakon eksplozije u jednoj fabrici za proizvodnju pirotehničkih sredstava.

Policija je potvrdila da je najmanje16 radnika fabrike poginulo u požaru, a još 32 radnika povređeno u nesreći u okrugu Virudhunagar indijske države Tamil Nadu, prenosi sajt “New Daily“.

“Većina žrtava podlegla je povredama na licu mesta, a drugi su umrli u bolnici“, saopštio je za sajt lokalni policijski zvaničnik Raj Naraijanan.

On je pojasnio da je došlo do niza eksplozija praćenih požarom koji je zahvatio proizvodni pogon, što je otežalo ulazak vatrogasno-spasilačkim ekipama u fabriku, ali da je požar na kraju saniran.

Policija je navela da bi broj žrtava mogao da bude i veći jer se nekoliko povređenih nalazi u kritičnom stanju.

Postrojenje radi sa potrebnim dozvolama, i u toku je istraga koja treba da uzrok nesreće i ispita da li fabrika koristila dozvoljeni eksploziv i materijale, a po prvim rezultatima koje je policija saopštila, čini se da je mešanje hemikalija izazvalo eksploziju, navodi „New Daily“.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.