BOL KOJI SU MI NANELI JE VEOMA DUBOK: Megan Markl je pobedila u dugoj borbi, ali šteta je nenadokadiva
Foto: Profimedia

TUGA

BOL KOJI SU MI NANELI JE VEOMA DUBOK: Megan Markl je pobedila u dugoj borbi, ali šteta je nenadokadiva

"Ssteta koju su naneli i koju i dalje čine je dubinska", rekla je ona, navodi se u saopštenju

Objavljeno:

Megan Markl, britanska vojvotkinja od Saseksa, izjavila je danas da je bol koji su joj prouzrokovali list ''Mejl on sandej'' i njegov izdavač bio vrlo dubok, nakon što je dobila spor zbog objavljivanja privatnih pisama.

Posle dve duge godine vođenja parnice, zahvalna sam sudovima što su doneli presudu da su Asošiejted njuzpejpers i Mejl on sandej odgovorni za njihovu ilegalnu i dehumanizacijsku praksu", rekla je Markl, prenosi Rojters.

Ona je ukazala na to da ove taktike i one njihovih sestrinskih publikacija ''Mejl onlajn'' i ''Dejli mejl'' nisu nove, kao i da se "predugo desavaju bez posledica".

"Ssteta koju su naneli i koju i dalje čine je dubinska", rekla je ona, navodi se u saopštenju.

Sudija Varbi je presudio u korist vojvotkinje a protiv ''Mejl on sandej'' zbog objavljivanja privatnih pisama, ručno pisanih, njenom ocu Tomasu Marklu, a odluku je obrazložio činjenicom da "sadržaj pisma mora da ostane privatan".

"Nameće se zaključak da obelodanjivanje pisama nije bilo neophodno, niti je služilo ičemu. Gledano u celini, obelodanjivanja su bila prekomerna i stoga nezakonita", rekao je sudija.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.