OLGA JE TVRDILA DA JE NJEN SIN "MESIJA" I DA TREBA DA GA "ŽRTVUJE": Advokatica ubila svoje autistično dete (10)
Olga Freeman, Foto: Printscreen/Twitter

HOSPITALIZOVANA

OLGA JE TVRDILA DA JE NJEN SIN "MESIJA" I DA TREBA DA GA "ŽRTVUJE": Advokatica ubila svoje autistično dete (10)

Olga Friman je tokom pandemije često poznanicima govorila o spasavanju sveta

Objavljeno:

Pre nego što je Dilan Friman (10) pronađen mrtav u svom stanu u zapadnom Londonu, njegova majka, advokatica Olga Freeman (40), govorila je poznanicima da je ona "Mesija" i da treba da "žrtvuje" svog sina.

Dilanu je zbog njegovog zdravstvenog stanja bila potrebna danonoćna nega. Pronađen je u spavaćoj sobi pokriven jorganom i s komadićima sunđera u grlu. Pored njega su bile poređane igračke.

Olga Friman je tokom pandemije često poznanicima govorila o spasavanju sveta.

"To je moja misija. Treba da žrtvujem svoje voljeno dete kako bih ostvarila ravnotežu na svetu", rekla je tokom razgovora s prijateljicom.

Olga se odmah nakon smrti deteta predala policiji. Najpre je bila optužena za ubistvo, ali je potpm ponovo saslušanna zbog njenog mentalnog stanja.

Danas je na sudu bilo predočeno kako je Olga zatražila pomoć od lokalnog gradskog kancelarije jer više nije mogla sama da se brine o sinu tokom pandemije. Navela je kako joj je otkazana pododična pomoć, a da dečak više nije smeo, zbog lokdauna da ide u specijalnu školu.

Međutim, gradski odbor je odbio njenu molbu.

Psihijatar Martin Lok rekao je da Olga već neko vreme pati od depresije i anksioznosti, što se dodatno pogoršalo zbog lokdauna i zatvaranja Dilanove škole.

"Ona je tokom lokdauna razvila psihotične simptome", kazao je Lok.

Advokatica je nakon ubistva otišla u policijsku stanicu i rekla da je sinu dala neke tablete, nakon čega mu je stavila sunđer u usta. Dilanu su bili dijagnostikovani autizam i Koenov sindrom, a ubijen je negde između 14. i 17. avgusta prošle godine.

Dečakov otac, poznati fotograf koji je slikao slavne osobe poput Bradlija Kupera i Emili Ratajkovski, je danas kazao kako je "gubitak deteta poguban".

"Dilan je bio veselje mog života. Nedostaje mi. Bio je nežan, srećan i drag dečak. Voleo je putovanja i sve što je video. Ne mogu ni opisati koliko mi nedostaje", kazao je Din Friman.

Din i Olga su se venčali 2011. godine ali su razvedeni već više godina. U vreme Dilanovog ubistva, Din je bio u Španiji.

Sud je danas Olgi Friman odredio dugoročnu hospitalizaciju.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.