ZBOG BAKA MARIJE CELA ZEMLJA JE NA NOGAMA: Izgubila decu i unuke, htela da se ubije, a zbog korone kažnjena sa 300e
Baka Marija, Foto: YoutubePrintscreen/ LamiaReport

tužna sudbina

ZBOG BAKA MARIJE CELA ZEMLJA JE NA NOGAMA: Izgubila decu i unuke, htela da se ubije, a zbog korone kažnjena sa 300e

Tužna priča baka Marije dospela je u medije nakon što ju je jedna žena prijavila da neopravdano boravi van kuće i tako krši korona mere

Objavljeno:

Grčki mediji danima pišu o baka Mariji koja je dospela u žižu javnosti nakon što su joj napisali kaznu, jer je "neopravdano" boravila napolju i kršila mere protiv korona virusa.

Kako se navodi, ova starica već nekoliko godina na ulici prodaje plodove iz svoje bašte. Policiju je navodno pozvala jedna žena koja je tvrdila da 80-godišnja Marija iz okruga Ftiotida nema dozvolu za to. Kada su došli pripadnici vlasti na lice mesta, ona je kažnjena sa 300 evra, jer je prekršila meru prema kojoj su dozvoljena samo putovanja od bitnog značaja.

Međutim, posle intervencije ministra finansija Hristosa Stajkuras, ova kazna je poništena.

Marija se u razgovoru za jednu TV emisiju zahvalila svima koji su je podržali.

- Život mi je jako težak. Hvala svima koji su me razumeli i stali uz mene. Ne želim novac. Moja ćerka živi daleko od mene, sa svojom porodicom. Nemam nikoga blizu mene, pokušavam sama da uradim šta mogu - objasnila je Marija, a prenosi portal “Newsbeast.gr”.

Gorka sudbina Marije

Kako prenose grčki mediji, Marija je izgubila dvoje dece, a kasnije i unuka u tri različite saobraćajne nesreće.

Prema pisanju portala “Newsbeast.gr”, nije mogla da podnese smrt unuka, te je navodno otišla na groblje i popila pesticid na njegovom grobu. Srećom, ona je brzo pronađena i prebačena u bolnicu, gde su lekari na Intenzivnoj nezi uspeli da joj spasu život.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.