VRAT ŽUĆI OD SUNCA, A TEK PLUĆA! Ovako izgleda muškarac koji je 30 godina neprekidno pio i pušio (FOTO)
Život mu je visio o koncu, Foto: EPA/ Zoltan Balogh

DOKTORI U ŠOKU

VRAT ŽUĆI OD SUNCA, A TEK PLUĆA! Ovako izgleda muškarac koji je 30 godina neprekidno pio i pušio (FOTO)

Čovek je bio “žući od žute boje”, kako su ga opisali doktori

Objavljeno:

Kada je ušao u bolnicu u Huajianu, šezdesetogodišnji Du šokirao je izgledom ne samo sestre i lekare, već i obezbeđenje na ulazu u zgradu.

Zato su ga pitali šta traži ovde, gledajući ga u neverici. Čovek je bio “žući od žute boje”, kako su ga opisali doktori. Boja tela bila je očigledan znak da je Du prešao sve granice i da mu život sigurno visi o koncu.

I zaista, posle hitnog pregleda, ustanovljeno je da Kinez ima dva tumora od kojih je jedan kod pankreasa bio toliko opasan da je bilo pravo čudo kako je čovek i dalje stajao na nogama.

Tumor, Koža
foto: Dailystar.co.uk/Asia Wire

Doktori su ga operisali čudeći se kako je pre dolaska u bolnicu ostao živ muškarac koji je, prema sopstvenom priznanju 30 godina pušio po dve, ponekad i tri pakle cigareta dnevno, uz obavezna 2 litra alkoholnog pića.

“Tumor je toliko uznapredovao da posle operacije nismo mogli da verujemo da je Du i dalje živ. Što je još interesantnije, boja tela mu se očekivano vratila u normalu. Ovaj čovek mora svima da nam bude primer kako u životu ne treba postupati i koliko jedno telo može da se uništi nezdravim načinom života”, rekli su iz bolnice u Huajianu.

(Espreso/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.