OVO JE PASTORKA KAMALE HARIS: Upravo je potpisala UGOVOR ŽIVOTA
Ela Emhof, Foto: Instagram Ela Emhof

ŠANSA

OVO JE PASTORKA KAMALE HARIS: Upravo je potpisala UGOVOR ŽIVOTA

- Više se ne vodimo polom i konfekcijskim brojem - prokomentarisao je Bart

Objavljeno: 08:05h

Ela Emhof, 21-godišnja pastorka potpredsednice Sjedinjenih Američkih Država Kamale Haris, potpisala je ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models.

Nakon što je zvanice na inauguraciji oduševila modnom kombinacijom i zapalila društvene mreže, kao model poznate agencije stajaće uz bok vrhunskim modelima poput Điđi Hadid i Karli Klos.

Ivan Bart, predsjednik IGM Modelsa za ugledni The New York Times na pitanje o tome zašto su pastorki Kamale Harris ponudili modni ugovor otkrio je da "Ela komunicira ovaj trenutak u vremenu i poseduje drskost i odiše radošću". - Više se ne vodimo polom i konfekcijskim brojem - prokomentarisao je Bart.

Za Vogue je objasnila odabir svog outfita za svečanost inauguracije.

- Htela sam odabrati nešto ženstvenije, da prigrlim svoju ženstvenu stranu jer... koliko puta dobiješ priliku da se središ za odlazak na inauguraciju? Ovakav jedinstveni trenutak zaslužuje jedinstveni outfit! - kazala je nakon što je kaput talijanskog brenda Miu Miu kojeg je nosila i prvih šest sati nakon inauguracije imao porast prodaje od 455 %.

Ela je apsolventica ugledne njujorške škole dizajna Parsons i studira likovnu umetnost s fokusom na tekstil. Tek se povremeno upuštala u svet modelinga.

Kao neko ko je, poput mnogih mladih devojaka, imao problema sa samopouzdanjem, zastrašujuće je otići u ovaj svet koji je hiper fokusiran na vas i vaš telesni izgled', izjavila je Ela naglašavajući da će biti deo potrebne promene u modnoj industriji kao neko sa stvarno čudnim tetovažama i svojstvenom frizurom.

Bonus video:

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.