BILA GEJTSA SU DIREKTNO PITALI ZA MIKROČIPOVE U VAKCINAMA: Njegov odgovor je imao ukupno 7 REČI! (VIDEO)
Bil Gejts, Foto: EPA-EFE/ STEPHANIE LECOCQ

oglasio se

BILA GEJTSA SU DIREKTNO PITALI ZA MIKROČIPOVE U VAKCINAMA: Njegov odgovor je imao ukupno 7 REČI! (VIDEO)

Ovaj milijarder, koji je 2014. godine odstupio s mesta predsednika korporacije Majkrosofta, je putem fondacije Bila i Melinde Gejts preusmerio najmanje 1,75 milijardi dolara globalnom odgovoru na pandemiju

Objavljeno:

"Niko ne bi mogao predvideti da ćemo ja i dr. Fauči biti toliko istaknuti u tim zaista zlim i suludim teorijama. Jako sam iznenađen zbog toga. Nadam se da će to prestati" rekao je suosnivač Majkrosofta Bil Gejts nakon što je shvatio koliko su društvene mreže preplavljene teorijama zavere koje se kriju iza pandemije Covida-19.

U intervjuu za Rojters, Gejts je rekao da su milioni internetskih objava i 'ludih teorija zavere' o njemu i o vrhunskom američkom stručnjaku za zarazne bolesti Entoniju Faučiju verovatno delimično nastali 'zbog kombinacije zastrašujuće virusne pandemije i porasta upotrebe društvenih medija'. Takođe, naglasio je kako bi želeo istražiti šta se sve krije iza toga.

Poslušajte ga u videu:

Ovaj milijarder, koji je 2014. godine odstupio s mesta predsednika korporacije Majkrosofta, je putem fondacije Bila i Melinde Gejts preusmerio najmanje 1,75 milijardi dolara globalnom odgovoru na pandemiju. To uključuje finansijsku podršku nekim proizvođačima vakcine, dijagnostici i potencijalnim načinima lečenja.

Otkako je pandemija započela pre nekih godinu dana, milioni različitih teorija proširili su se internetom - od dezinformacija o korona virusu i njegovom poreklu do motiva onih koji rade u borbi protiv njega.

Jedna od teorija je da su Fauči i Gejts stvorili pandemiju kako bi pokušali kontrolisati ljude, da žele profitirati od širenja virusa te koristiti vakcinu za umetanje mikročipova kojima potom ljude mogu pratiti.

Edukacija

"Veruju li ljudi zaista u te stvari?" pita se Gejts.

"Moraćemo se o tome edukovati i pokušati razumeti. Kako sve ovo menja ponašanje ljudi? Zanima me na koje načine bismo to mogli svesti na najmanju moguću meru" dodao je.

Takođe, Gejts je nahvalio Faučija i Francisa Kolinsa, čelnika američkog Nacionalnog zavoda za zdravstvo, kao 'pametne i divne ljude'. Rekao je da se raduje što će njih dvojica imati priliku raditi učinkovito i govoriti istinu pod novim vođstvom Džoa Bajdena.

"Uzbuđen sam zbog tima koji je Bajden odabrao za suočavanje sa zdravstvenom krizom" prokomentarisao je i napomenuo kako je zadovoljan i time što se SAD pod Bajdenom ponovo pridružio Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.