VELIKI POVRATAK TRAMPA U POLITIKU! Sastao se sa uticajnim republikancem, tvrde da sledeće godine UZVRAĆAJU UDARAC!
Donald Tramp, Foto: Printscreen/Twitter

neverovatno

VELIKI POVRATAK TRAMPA U POLITIKU! Sastao se sa uticajnim republikancem, tvrde da sledeće godine UZVRAĆAJU UDARAC!

Iz Trampovog odbora za političku akciju "Spasimo Ameriku" saopštili su da on igra glavnu ulogu vezano za budućnost Republikanske partije.

Objavljeno:

Čak i pred predstojeću odluku o impičmentu u Senatu mnogih republikanskih poslanika koji ga kritikuju Donald Tramp je ponudio svoju pomoć republikancima da preuzmu kontrolu nad donjim domom Kongresa.

Tramp se na svom imanju na Floridi sastao sa liderom manjine u Kongresu Kevinom Mekartijem kako bi razgovarali o šansi Republikanaca da preuzmu Dom na izborima sledeće godine.

Iz Trampovog odbora za političku akciju "Spasimo Ameriku" saopštili su da on igra glavnu ulogu u budućnosti Republikanske partije.

- Na prošlim izborima su veoma dobro sarađivali i uzeli najmanje 15 mesta, kada su svi predviđali da će biti suprotno. Uradiće to ponovo - komentarisali su iz odbora ovaj sastanak.

Iz Odbora kažu da bivši predsednik nikada nije bio popularniji, uprkos procesu koji se očekuje u Senatu. Mekarti je jedan od mnogih poslanika koji je rekao da Tramp ima veze sa protestima u Kapitolu, koji su se dogodili 6. januara.

Članovi doma koji su glasali za Trampov opoziv su postali umeštani u "građanski rat" u stranci neposredno pred impičment.

Liz Čejni bila je najglasnila protiv Trampa, a njegove pristalice okupile su se kako bi izrazile nezadovoljstvo prema njoj. Skandirali su joj da "ide kući".

Kongresmen Met Gec se i sam pojavio i govorio protiv nje.

(Espreso.co.rs/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.