MEGAN MARKL OČEKUJE PRAVI PAKAO NAKON POTEZA NJENE SESTRE! Najavljuje njen KRAJ, potpuno ludilo će vladati svetom!
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

haos!

MEGAN MARKL OČEKUJE PRAVI PAKAO NAKON POTEZA NJENE SESTRE! Najavljuje njen KRAJ, potpuno ludilo će vladati svetom!

Knjiga Samante Markl o životu njene sestre Megan uskoro izlazi na prodaju i ona već živi u strahu od onoga što će biti otkriveno.

Objavljeno: 12:34h

Prema izveštajima stranih medija, Meghan Markle je u poslednje vreme prilično nervozna zbog memoara koje njena polusestra Samanta Markl planira uskoro da objavi.

Knjiga 56-godišnje Samanthe pod nazivom "Dnevnik sestre princeze Pushi, 1. deo" trebalo bi da se proda u SAD već sledećeg meseca, a njihovo pisanje započelo je 2016. godine.

Kako je objavila izdavačka kuća Barnes & Noble, knjiga bi se na policama knjižara trebala naći 1. februara, a Samantha obećava da će u knjizi od 330 stranica otkriti skrivenu istinu o svojoj porodici.

Izvori bliski 39-godišnjoj Megan, koja trenutno živi u Santa Barbari sa princom Harriem i sinom Archieem, rekli su za "In Touch" da je jako uznemirena zbog svega i da joj je postalo mučno, ali ne želi to javno da pokaže.

"Stvari nisu uvek onakve kako izgledaju, u svetu u kojem društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako se gledamo. Samanta Markl našla se usred medijskog haosa kada je rekla da će otkriti pravu istinu svoje porodice", rekli su izdavači.

Meghan i Samantha su se navodno poslednji put videle 2008. godine, a Samantha je navodno uvek bila vrlo kritična prema svojoj mlađoj sestri. U nekoliko navrata optužila ju je da želi da se popne što je više moguće socijalno, da mrzi njihovog oca Tomasa i ostale članove porodice, njeno ponašanje nazvala je neljudskim, a vojvotkinju glupošću.

Prema Meganinim bliskim prijateljima, prošle godine je završila u suzama kada je prvi put čula da Samantha planira da napiše knjigu o njoj i da se oseća iskorišćeno. Samanta je već najavila drugi deo knjige pod nazivom „U senci vojvotkinje“.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.