SA SAMO 17 GODINA U SRBIJI POSTALA JE NAJSLUŠANIJI IZVOĐAČ! Ona je pravo ČUDO, region pada u trans zbog nje!(VIDEO)
Foto: Instagramscreen

bravo!

SA SAMO 17 GODINA U SRBIJI POSTALA JE NAJSLUŠANIJI IZVOĐAČ! Ona je pravo ČUDO, region pada u trans zbog nje!(VIDEO)

Bez najave kao potpuno iznenađenje jedna pesma se ovih dana neprestano pojavljuje u trendingu na Jutjubu u Srbiji.

Objavljeno:

"Drivers License" (Vozačka dozvola) mlade pevačice i glumice Olivije Rodrigo je postala planetarni hit za 7 dana.

Numera "Drivers License" zvanično je objavljena 8. januara 2021. godine. Iako bi mnogi muzički debitanti i pored dobre pesme čekali nekoliko meseci da njihova pesma osvoji publiku, Oliviji je bilo potrebno samo nedelju dana.

Pevačica i autorka pesme je odmah nakon puštanje numere u etar dospela na prvo mesto po slušanosti na servisima Spotify, Apple Music i Jutjub. Pesma je preslušana na legalnim muzičkim servisima preko 22 miliona puta, a na Jutjubu trenutno ima 27 miliona pregleda.

"Nikada do sada nismo videli da nov izvođač objavi pesmu i da odmah postane hit. Olivijina pesma i dalje ima rast u slušanjima", rekli su glavni ljudi servisa Spotify.

Olivija Rodrigo rođena je 20. februara 2003. godine u Kaliforniji. Otac joj je poreklom sa Filipina, a majka iz Nemačke sa irskim korenima. Olivija je počela sa pevanjem sa šest godina, a u srednjoj školi bila je aktivna u školskom teatru.

Sa 12 godina dobila je ulogu u filmu "An American Girl: Grace Stirs Up Success", a potom u u Diznijevoj seriji "High School Musical" početkom 2019. godine.

Posle dva uspešna projekta izdavačka kuća Interscope je bila zainteresovana za rad sa mladom Olivijom. Interscope i sestrinska firma Geffen Records potpisali su ugovor sa Olivijom početkom 2020. godine. Godinu dana kasnije objavila je prvu pesmu koja je odmah postala hit.

Olivija je dobila pohvale od iskusnijih kolega Tejlor Svift i Lorde. Posle brzo i velikog uspeha izdavačka kuća najavljuje još pesama u toku 2021. godine, ali i album.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.