OVO MU JE ŽENA: BODIBILDER SVOJU S*KS LUTKU "vara" sa drugim predmetima! (FOTO)
Bizarno poziranje je, zapravo, deo svakodnevnice ovog bodibildera, Foto: Printscreen/Instagram

LUDILO

OVO MU JE ŽENA: BODIBILDER SVOJU S*KS LUTKU "vara" sa drugim predmetima! (FOTO)

Upoznao ju je u noćnom klubu prošle godine i prvo su planirali da se venčaju u martu, ali pandemija koronavirusa promenila im je planove

Objavljeno:

Venčanje im je otkazano čak dva puta - jednom zbog koronavirusa i drugi put jer je Juri napadnut tokom povorke transrodnih osoba u Kazahstanu, ali u novembru su napokon ušli u bračni život.

Juri Toločko, bodibilderr iz Kazakhstana prošlog novembra se oženio - za lutku Margo. Upoznao ju je u noćnom klubu prošle godine i prvo su planirali da se venčaju u martu, ali pandemija koronavirusa promenila im je planove.

Venčanje im je otkazano i po drugi put jer je Juri napadnut tokom povorke transrodnih osoba u Kazahstanu, ali u novembru su napokon ušli u bračni život.

"U početku nam je bilo odlično, ali onda sam počeo da budem ljubomoran. Mnogi muškarci žele istu stvar kao i ja. Nakon venčanja, odlučio sam da je manje eksponiram i zabranio sam joj da koristi Instagram. Možda sam samo previše sebičan", ispričao je.

Međutim, Margo je sada završila u ‘bolnici’, odnosno morala je otići na popravku, a Juri je skrhan njenim odlaskom napravio veliku grešku - prevario je i to s drugim predmetom.

"Ne mogu da podnesem usamljenost dok je u bolnici. Moram da delim svoju ljubav i prema drugima. Bilo je stvarno divno", objasnio je.

Takođe je rekao kako Margo ne smeta kada on ima seksualnu ili ljubavnu vezu s drugim predmetima. "Ona radi sve što ja želim i nikad mi ne prigovara za moje ponašanje. To je lepota naše veze", zaključio je.

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.