UBIO JE KOMŠIJU BAŠTENSKIM MAKAZAMA: Razlog je neverovatan!
Baštanske makaze, Foto: Youtube prinscreen

horor

UBIO JE KOMŠIJU BAŠTENSKIM MAKAZAMA: Razlog je neverovatan!

Kada je svađa postala ozbiljna, Tejlorova je prišla dvorištu komšija, a svedok je kazao da je Vilson tri puta rekao komšinici da se skloni sa njegovog poseda...

Objavljeno:

Sud u Australiji saslušao je prethodnih dana nove detalje slučaja ubistva Majkla Vilsona, koga je usmrtio komšija Troj Entoni Tejlor baštovanskim makazama.

Prema navodima tamošnjih medija, ubica i žrtva bili su susedi 18 godina, a oružje kojime je počinjeno ubistvo iz 2019. godine do sada nije pronađeno. Međutim, detektiv Kirsti Helebrand je kazao sudu da je vrlo verovatno reč o baštovanskim makazama.

Tejlor je prošle nedelje priznao da je ubio Vilsona, a svedok napada Džoel Gras ispričao je šta se desilo dok je tog kobnog dana sedeo u kolima ispred kuće. Kazao je da su se supruge Majkla i Troja, Kim Skot i Trejsi Troj, svađale i vređale, te da je taj verbalni okršaj trajao oko 10 minuta.

Kada je svađa postala ozbiljna, Tejlorova je prišla dvorištu komšija, a svedok je kazao da je Vilson tri puta rekao komšinici da se skloni sa njegovog poseda. U tom trenutku video je Troja koji je prošao pored njegovih kola i navodno je držao u ruci nešto što mu je ličilo na štap.

Svedok je objasnio da je udario Vilsona oružjem iskoristivši pokret kao u bejzbolu. Gras je istrčao iz automobila i ščepao osumnjičenog.

- Uhvatio sam Tejlora otpozadi i bacio ga ispred mog automobila i držao ga na zemlji. Čuli su se krici - ispričao je Gras i dodao da ubijeni Majkl nije imao oružje kod sebe.

"Bila mi je jedna od najboljih prijateljica"

Udovica Kim Skot kazala je da ju je komšinica optužila da vara partnera sa kojim je 22 godine i ima četvoro dece. Ona je istakla da je Trejsi bila jedna od najboljih prijateljica, te da su se njihovi mališani igrali zajedno kada su bili mali. Međutim, Kim tvrdi da je Trejsi počela da viče na Majkla dok je ona otpakivala hranu za kućne ljubimce.

Ona je demantovala da je učestvovala u svađi i kazala je da je čula šta je govorila.

- Poslednji put kada sam videla Majla, on je došao do kapije i rekao Trejsi da se skloni sa našeg poseda... Sada su uništeni životi naše dece. Dobar čovek je nastradao - tvrdi Kim i porekla je da je njen suprug bio naoružan.

U pitanju je bila samoodbrana?

Entoni Tejlor priznao je da je ubo Vilsona sa baštovanskim makazama, ali je kazao da je to učinio zato što je strahovao za sopstvenu bezbednost,

On tvrdi da je čuo njih troje kako se svađaju dok je on ležao na krevetu.

- Pomislio sam, “evo opet ovo” - kazao je Entoni.

On je zatim izjavio da je čuo kako Vilson preti njegovoj supruzi. Zatim je zgrabio baštovanske makaze, izašao napolje i video kako njegova supruga vrišti pošto ju je Majkl držao u zahvatu.

Osumnjičeni je kazao da je Vilson kod sebe imao nož, te da ga je ubo refleksno pošto je žrtva navodno krenula da ga ubode nožem u stomak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.