IVANKA TRAMP OKREĆE LEĐA OCU? Spremna je na potez koji UDARA PRAVO NA TRAMPA, OVO VEĆ BOLI!
Ivanka Tramp, Foto: Print Screen Youtube

donald ovo neće zaboraviti

IVANKA TRAMP OKREĆE LEĐA OCU? Spremna je na potez koji UDARA PRAVO NA TRAMPA, OVO VEĆ BOLI!

Ivanka Tramp je ubeđena da će odlaskom na ceremoniju proglašenja novog predsednika Bajdena odati imidž nekoga "ko dobro podnosi poraz i da će time steći buduće simpatizere"

Objavljeno: 14:24h

Ćerka odlazećeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Ivanka Tramp, planira da dođe na inauguraciju Džoa Bajdena, a pretpostavlja se da to čini kako bi spasila svoju političku karijeru, javljaju svetski mediji.

Podsećanja radi, Tramp je nedavno saopštio da se neće pojaviti na inauguraciji novog predsednika Džoa Bajdena koja bi trebalo da bude održana 20. januara, a on je navodno protestovao zbog odluke ćerke.

- On je rekao da je uvreda što uopšte želi da ima kontakt sa prevarantima koji pokušavaju da ga sruše - kazao je insajder koji je navodno upućen u dešavanja u Beloj kući i dodao da je Tramp izričit u tome da porodica mora da bude ujedinjena.

Predsednik SAD rekao je Ivanki da će je prisustvo inauguraciji "koštati na hiljade glasova i istakao da bi to bila najgora greška koju bi ikada mogla da načini", tvrdi insajder.

Prema navodima svetskih medija, Ivanka Tramp je ubeđena da će odlaskom na ceremoniju proglašenja novog predsednika Bajdena odati imidž nekoga "ko dobro podnosi poraz i da će time steći buduće simpatizere", tvrdi izvor tog portala.

- Rekla je da želi da zaštiti sopstvene političke aspiracije i ne želi to sve da upropasti tako što bi prisustovala događaju na kom bi trebalo da počne Trampova predsednička kampanja za izbore 2024. godine. To će prepustiti njenom ocu i bratu Donaldu Trampu Mlađem - navodi taj izvor.

Neimenovani sagornik dodaje da ona želi da prisustvuje inauguraciji, jer "želi da bude glas njenog oca i da to duguju ljudima".

Sa druge strane, drugi insajder iz Bele kuće demantovao je da Ivanka namerava da dođe na ceremoniju proglašenja predsednika SAD.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.