Bolton pozvao republikance da OPERU RUKE od kako su rekli, TRAMPIZMA!
Bolton i Tramp, Foto: Printscreen

situacija se ne smiruje

Bolton pozvao republikance da OPERU RUKE od kako su rekli, TRAMPIZMA!

Bolton je Trampa nazvao "nepravilnošću u američkoj politici" i odbacio stav da je cela Republikanska stranka odgovorna za Trampovo ponašanje i nepoštovanje normi....

Objavljeno:

Bivši savetnik predsednikas Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost Džon Bolton pozvao je Republikansku stranku da "opere ruke od Trampizma", ističući da je on "opasna istorijska anomalija Republikanaca".

On je za američku MSNBC televiziju rekao da u Republikanskoj stranci još nije bilo ozbiljnog razgovora o tome kako "oprati ruke" od toga šta je radio Tramp i kako da se nadoknadi šteta, prenosi američki Politiko.

"I mada smatram da je šteta velika, mislim da se može i da bi je trebalo popraviti. To bi trebalo da iz ograničene perspektive stranke bude najveći prioritet u budućnosti", rekao je Bolton.

Bolton je ranije predvideo da će Trampov uticaj znatno opasti nakon prošlonedeljnih nemira, ali je kazao i da njegove stavove o Trampu deli dosta njegovih vršnjaka.

Bolton je Trampa nazvao "nepravilnošću u američkoj politici" i odbacio stav da je cela Republikanska stranka odgovorna za Trampovo ponašanje i nepoštovanje normi.

Istovremeno, Bolton je pozvao republikance da imaju strože kriterijume u izboru predsedničkih kandidata, koji bi, kako kaže, trebalo da imaju "stvarni karakter i stvarnu filozofiju".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.