OVO JE ČEKAO SVET: Tramp se obratio naciji i objavio snimak posle suspenzije na Tviteru, OVO JE PORUČIO (VIDEO)
Donald Tramp, Foto: Printscreen/Twitter

PREDSEDNIK SAD

OVO JE ČEKAO SVET: Tramp se obratio naciji i objavio snimak posle suspenzije na Tviteru, OVO JE PORUČIO (VIDEO)

Tramp je ovo objavio rano jutros po našem vremenu

Objavljeno:

Predsednik SAD Donald Tramp se posle suspenzije na Tviteru obratio naciji i snimak objavio baš ba ovoj društvenoj mreži.

On je u svom obraćanju osudio one koji su upali u Kapitol, rekavši da je "besan" zbog ovog "podlog napada", u isto vreme obećavši da će tranzicija vlasti biti korektna.

Tramp je rekao da su demonstranti koji su na silu ušli u Kapitol "oskrnavili pečat američke demokratije", insistirajući da svi koji su prekršili zakon budu uhapšeni.

- Kao i svi Amerikanci, i ja sam besan zbog nasilja, bezakonja i haosa. Odmah sam poslao Nacionalnu gardu i federalne snage reda da obezbede zgradu i izbace uljeze - rekao je, i dodao da će oni koji su prekšrili zakon platiti to, kao i da oni koji su bili nasilni ne predstavljaju SAD.

Tramp je rekao i da je sada vreme za "mir", i da "strasti treba da se smire", čak i u vreme kad su emocije uzavrele, posle "intenzivnih izbora".

- Sada je trenutak za pomirenje... Moramo revitalizovati svete veze ljubavi i vernosti koje nas vežu sve zajedno kao jednu nacionalnu porodicu - rekao je.

Završavajući poruku, Tramp je rekao da mu je uloga vrhovnog komandanta bila najveća čast u životu, a na kraju se obratio i svima koji ga podržavaju, sledećim rečima:

- Naše neverovatno putovanje je tek počelo, ne brinite.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.