ŽENA JOJ MAZNULA ŠTENE ZLATA VREDNO: Psić vredi 8.000 evra, a zatim se desilo nešto nečuveno! (VIDEO)
Rizikovala život, Foto: Printscreen/YouTube

ludaci na sve strane

ŽENA JOJ MAZNULA ŠTENE ZLATA VREDNO: Psić vredi 8.000 evra, a zatim se desilo nešto nečuveno! (VIDEO)

Rizikovala je život zbog retke vrste buldoga

Objavljeno:

Aliz Džejms, radnica u prodavnici kućnih ljubimaca rizikovala je život nakon što joj je par lopova iz objekta ukrao štene retke vrste buldoga vredno 8.000 evra.

Aliz je počela da trči za njima, pošto su je prethodno udarili u radnji i nije joj smetalo što su već upalili auto i krenuli sa buldogom u naručju na auto-put. Na šoferšajbni je ležala i držala se za auto u pokretu oko 10 minuta, dok je vozač vrlo agresivnom vožnjom pokušavao da je obori.

Na kraju je pala kraj puta. Tada je pozvala policiju i izdiktirala im je registarske tablice. Oni su uhapsili ženu tokom večeri, ne i muškarca, a ni štene nije još pronađeno.

“Prošla sam sa nekoliko ogrebotina. Najviše me srce boli zbog ženkice buldoga koja je nekoliko dana pre krađe prošla kroz traumatičnu operaciju”, rekla je Aliz.

Sve se to dešavalo u okrugu Heris u Teksasu, kod uzgajivačnice buldoga Bull Kamp, gde je bila i prodavnica.

Par je očito u prethodnom periodu naciljao ovu metu, jer, prema prvim izveštajima policije, tačno su znali kada radi fizički slabija radnica i koliko često izlazi napolje da telefonira.

Krađa se dogodila kada su rekli Aliz da im trebaju papiri za psa, kako bi ga možda kupili. Ona je naivno otišla u drugu prostoriju po njih, a tada je par ščepao štene i otrčao napolje do auta.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.