OGLASIO SE I ZAKERBERG: Otkrio je koliko dugo će Tramp biti BLOKIRAN
Blokiran?, Foto: EPA

nije mu lako

OGLASIO SE I ZAKERBERG: Otkrio je koliko dugo će Tramp biti BLOKIRAN

Zbog incidenata u Kapitol hilu Donaldu Trampu blokirane društvene mreže

Objavljeno:

Nakon što su društvene mreže Instagram i Twitter odlučile da onemoguće pristup aktuelnom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država da uđe na svoje naloge, to je uradila sada i društvena mreža Facebook. I to na neodređeno, a ne samo na 24 sata kao što je prvobitno najavljeno!

Oglasio se prvi čovek te kompanije, Mark Cukerberg koji je u saopštenju izneo razloge zašto su ukinuli nalog Donalda Trampa.

"Šokantni događaji proteklog dana jasno pokazuju da Tramp namerava da preostalo vreme na položaju iskoristi za ometanje mirnog, zakonitog procesa predaje tog položaja Džou Bajdenu. Verujemo da je rizik njegovog korišćenja naših servisa tokom ovog perioda jednostavno preveliki. Produžićemo blokadu na neodređeno, a najmanje na dve nedelje, dok se ovaj proces ne završi", saopštio je Cukerberg.

Protesti u Vašingtonu odneli su četiri života, a kompletna svetska javnost osudila je Trampov poziv pristalicama da se okupe i spreče proglašenje Bajdena za predsednika, kao i njegov "mlaki" poziv da se raziđu.

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.