SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVET! Sin je otplatio ocu hipoteku za kuću, a evo kako mu je dao KLJUČEVE! (VIDEO)
Sin, Foto: Tik tok printscreen

sin za ponos

SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVET! Sin je otplatio ocu hipoteku za kuću, a evo kako mu je dao KLJUČEVE! (VIDEO)

- To je bio moj jedini cilj, da otplatim očevu hipoteku - pojasnio je. Korisnici društvenih mreža nahvalili su Jamieja, kao sina 'prepunog ljubavi i poštovanja'

Objavljeno:

Zvezda društvenih mreža, Jamie Nyland (24) iz Gloucestershira, otplatio je hipoteku svog oca Richarda i snimio dirljiv trenutak kada je to ocu saopštio.

Nyland ima preko 2,3 miliona pratilacana TikTok-u, a početkom nedelje objavio je snimak na kojoj ulazi u očevu spavaću sobu i dobacuje mu ključeve kuće.

- Zašto mi ih daješ? - upitao je njegov otac, a Jamie odgovara: 'Upravo sam otplatio vašu hipoteku. Nazvao sam banku i isplatio svaki novčić duga koji ste još imali'.

Kad mu je sin rekao da su sada vlasnici kuće, odnosno da se pomalo mogu povući u penziju, Richard je odmahivao glavom u neverici, dok ga je sin uveravao da je to istina.

Richard je ubrzo bio preplavljen suzama i jedva je progovorio. Rekao je sinu da ne može prihvatiti da on otplaćuje njegov dug, no kad je shvatio da je stvar gotova, kroz suze je progovorio: 'Ti si najbolji sin na svetu'.

Potom je vratio ključeve sinu, rekavši: U testamentu već piše da je tvoja. Ono što je moje, tvoje je.

@jamie.nyland

He deserves this.. ❤️

♬ Home - Edith Whiskers

Otac smatra da je to jedini način na koji sinu može zahvaliti za raniju penziju.

Video završava zagrljajem oca i sina, a u kasnijem komentaru Jamie je pojasnio kako je hipoteku uspeo otplatiti zato što je četiri godine objavljivao na platformi Vine, a punih 10 godina na YouTubeu.

- To je bio moj jedini cilj, da otplatim očevu hipoteku - pojasnio je. Korisnici društvenih mreža nahvalili su Jamieja, kao sina 'prepunog ljubavi i poštovanja'.

Inače, Jamie često snima duhovite klipove sa svojim ocem, u kojima ga stavlja pred neke simpatične izazove, a nedavno je podelio nekoliko snimaka u kojima je roditeljima zahvalio na svemu što su učinili za njega.

Očeva reakcija
Očeva reakcijafoto: Tik tok printscreen

Dirljivi video u kome ocu predaje ključeve kuće pregledalo je više od milijun ljudi.

- Ti si car, a tvoj otac to zaslužuje – napisao je jedan od komentatora.

Mnogi su napisali da ih je dirljiv snimak rasplakao, prenosi Daily Mail.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.