UMRLA NATALIJA, UBILI SU JE U MOSKVI ZBOG VEZE SA OŽENJENIM POLITIČAREM: Ubistvo plesačice je bilo naručeno
Natalija, Foto: printscreen

afera je oterala u grob?

UMRLA NATALIJA, UBILI SU JE U MOSKVI ZBOG VEZE SA OŽENJENIM POLITIČAREM: Ubistvo plesačice je bilo naručeno

Njena nekadašnja koleginica i plesačica Anželika kazala je da “Natalija nije samo igrala prelepo, već je bila prava lepota”

Objavljeno:

Ruska plesačica Natalija Pronjina (30) ubijena je u Moskvi, a policija sumnja da je reč o naručenom ubistvu pošto su se pojavile nezvanične informacije da je navodno bila u vezi sa bogatim političarem, prenose svetski mediji.

Pronjina, koja je pobeđivala na domaćim, ali i stranim plesnim takmičenjima, ubio je sa dva hica u grudi maskirani napadač u njenoj zgradi nedaleko od železničke stanice Akamičeskaja, javlja portal “East2West News”, a prenosi “New York Post”.

Prema pisanju tog portala, ona je napadnuta kada se vraćala kući posle vežbanja koreografije, a na društvenim mrežama pojavio se snimak bezbednosnih kamera na kojima se vidi trenutak kada u nju iz blizine puca maskirani napadač.

Pošto ju je upucao, on je bacio pištolj i pobegao. Snimak za sada nije pomogao vlastima da lociraju ubicu.

Pronjina je posle ranjavanja prebačena u bolnicu gde je i operisana, ali je dva sata kasnije podlegla povredama.

- Nije imala neprijatelja, to mogu sa apsolutnom sigurnošću da vam kažem. Samo jedan od njenih obožavatelja bi mogao da bude odgovoran za ovo zbog ljubomore - kazala je njena prijateljica Valerija za list “Komsomolskaya Pravda”

Njena nekadašnja koleginica i plesačica Anželika kazala je da “Natalija nije samo igrala prelepo, već je bila prava lepota”.

- Muškarci su se uvek kačili za nju i moguće da ju je ubio neki od obožavaoca kojeg je odbila - kazala je Anželika.

Ona je objasnila da njena drugarica nije bila tip žene koja mašta o venčanici i deci.

- Njen rad je bio njen život. Dobro je zarađivala, mogla je dosta stvari sebi da priušti. Prošle godine je četiri puta putovala za Milano gde je imala obožavatelje. Međutim, zbog pandemije ove godine nije nigde putovala - dodala je Anželika.

Afera sa političarem

Kako navodi portal “East2West”, policija navodno istražuje da li je ova plesačica imala aferu sa bogatim poličarem čija žena je otkrila da je u tajnoj vezi sa 30-godišnjom Natalijom. Prema pisanju lista “Moskovsky Komsomolets”, reč je čoveku koji je član ruskog parlamenta.

- Bili su vezi do letos, kada je njegova žena saznala za aferu - javljaju ruski mediji, te se sumnja da je navodno “dobila pretnje” od supruge.

Natalijin dečko Alekander Kravčenko (33) porekao je da ima bilo šta sa ubistvom, rekavši da je radio u Jalti i na Krimu u trenutku kada se desio zločin. On tvrdi da je postojala osoba koja ju je uhodila. Dodao je i da je imala oko 8.000 dolara duga koji je morala da vrati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.