POKLON ZA BOŽIĆ OTKRIO ŠOKANTNU PORODIČNU TAJNU! Niko se nije nadao da će OVO isplivati posle 30 godina!
Amaterski DNK test, gde možete saznati više o svom poreklu, moguće je nabaviti onlajn, Foto: Profimedia

dnk test

POKLON ZA BOŽIĆ OTKRIO ŠOKANTNU PORODIČNU TAJNU! Niko se nije nadao da će OVO isplivati posle 30 godina!

Nije ni slutio da će njegov poklon izazvati pravu porodičnu dramu

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Redit, osvanula je viralna priča koju je podelio jedan mladić, tražeći savete od ljudi kako da se postavi u situaciji koja ga zadesila.

Naime, on se odlučio na nesvakidašnji božićni poklon za svoju devojku. Na tržištu je odavno dostupan amaterski DNK test 23andMe, gde samostalno i vrlo jednostavno možete utvrditi vaše poreklo, kao i sve genetske bolesti za koje imate predispoziciju.

Devojka je bila poprilično oduševljena, ali je test pokazao da ona ima polusestru. Nazvala je svoju majku, koja joj se doslovno smejala, i u odgovoru na pitanje gotovo ljutito rekla "zašto bi ti imala polusestru?"

Ona ju je, potom, upitala "da li poznaješ izvesnog Džona Smita, mama?". Nakon duže pauze, majka je odlučila da prizna. Momak je sve vreme bio prisutan, slušajuči ovu dramu na spikerfonu.

Po rečima devojčine majke, ona i njen otac su imali kratak raskid, usled čega se majka odlučila na vikend avanturu sa nepoznatim muškarcem. Ubrzo je saznala da je trudna i da je dete vanbračno. Ovu tajnu čuvala je 30 godina, zamolivši ćerku na diskreciju.

"Mislim da sam za*ebao stvar u porodici moje devojke, jer samo joj poklonio DNK test. Šokiran sam, uplašen i ne znam šta da radim", otvoreno priznaje mladić.

Komentari su uglavnom neprijateljski nastrojeni prema ženi koja je mužu uvalila "tuđe gene", i većina njih se zalaže da istinu; nadaju se da će ih mladić, eventualno, obavestiti o ishodu ove porodične sage.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.