OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON PUCNJAVE U BERLINU! Četiri osobe povezane sa ORGANIZOVANIM KRIMINALOM, ovo su detalji
Foto: Profimedia

NAJNOVIJA VEST!

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON PUCNJAVE U BERLINU! Četiri osobe povezane sa ORGANIZOVANIM KRIMINALOM, ovo su detalji

Pucnjava u kojoj su jutros u širem centru Berlina teže ranjene četiri osobe povezana je sa organizovanim kriminalom, saopšteno je iz nemačkog državnog tužilaštva

Objavljeno:

- Zbog pucnjave povezane sa organizovanim kriminalom, zajedno sa odeljenjem za ubistva vodimo istragu protiv više osumnjičenih zbog pokušaja ubistva - objavilo je tužilaštvo na Tviteru.

Policija je u ranim jutarnjim časovima posle dojave stanara stigla na mesto incidenta, u berlinskom kvartu Krojcberg, prenosi "Tagešspigel". S obzirom na to da je do sukoba došlo u neposrednoj blizini sedišta vladajuće Socijaldemokratske stranke Njemačke (SPD), prvo se nagađalo o politički motivisanom incidentu, ali je policija odbacila takvu mogućnost.Trojica ranjenih muškaraca su pronađena u jednom ulazu, a četvrti u kanalu. Povređeni su starosti od 30 do 42 godine i nalaze se na bolničkom lečenju. Počinioci pripadaju "istoj kriminalnoj grupi kao i žrtve", saopšteno je iz tužilaštva. Berlin je poslednjih godina poprište sve otvorenijih sukoba kriminalnih bandi, navodi "Tagešspigel".

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.