POMPEO JE OBOLEO: Ruski poslanik uništio američkog državnog sekretara! IZVREĐAO GA JE KAO DA SU NA ULICI
Američki državni sekretar Majk Pompeo, Foto: EPA-EFE/ JIM LO SCALZO

AU!

POMPEO JE OBOLEO: Ruski poslanik uništio američkog državnog sekretara! IZVREĐAO GA JE KAO DA SU NA ULICI

On je tim rečima prokomentarisao vest o tome da se američki konzulati zatvaraju u Jekaterinburgu i Vladivosoktu, kao i da je Rusija ušla u spisak „neprijatelja Amerike“

Objavljeno:

Američki državni sekretar Majk Pompeo kao da je u agoniji ili da je oboleo nekakvom „antiruskom groznicom“, izjavio je poslanik ruske Državne dume, šef komiteta za međunarodne poslove donjeg doma ruskog Parlamenta Leonid Slucki.

On je tim rečima prokomentarisao vest o tome da se američki konzulati zatvaraju u Jekaterinburgu i Vladivosoktu, kao i da je Rusija ušla u spisak „neprijatelja Amerike“.

- Pompeo kao da je u agoniji, kao da je oboleo antiruskom groznicom. Zatvaranje konzulata u Rusiji i stavljanje Moskve na spisak neprijatelja SAD neće rešiti njihove unutrašnje probleme. Agresivnu politiku ne sprovodi Moskva, već gospoda iz Vašintona - napisao je Slucki na Tviteru.

Prethodno je saopšteno da je američki Stejt department naložio da se zatvore dva konzulata u Rusiji, u Vladivostoku i Jekaterinburgu.

Kako je objasnio, ti konzulati se zatvaraju sa ciljem da se osigura bezbednost diplomatskih misija na teritoriji Ruske Federacije.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.