AU! MELANIJA JE URADILA NEŠTO GROZOMORNO: Svet se ZGRANUO, pa zar ovo pred BOLESNOM DECOM?!
Melanija Tramp, Foto: Tanjug / Ap

strašno

AU! MELANIJA JE URADILA NEŠTO GROZOMORNO: Svet se ZGRANUO, pa zar ovo pred BOLESNOM DECOM?!

Njen humanitarni čin ubrzo je pao u drugi plan nakon što se na društvenim mrežama oformila grupa hejtera kojima je u fokusu samo jedna stvar.

Objavljeno:

Opravdano ili ne, ali uskoro bivša Prva dama ponovno se našla na meti hejtera, a kada su u priču uključena i bolesna deca, za Melaniju Tramp nema milosti

"Melanija Tramp jedva čeka odlazak iz Bele kuće", naslovi su koji poslednjih sedmica ne prestaju da pune naslovne strane svetskih a i domaćih medija. Nakon što je na ovogodišnjim predsedničkim izborima u Americi pobedu odneo Džo Bajden, dosadašnji predsednik Donald Tramp i njegova porodica, odbrojavaju dane do napuštanja najpoznatije kuće.

Međutim, dok se to ne dogodi, Trampovi i dalje obavljaju svoje redovne dužnosti, a prilikom poslednje takve, 50-godišnja supruga uskoro i službeno bivšeg predsednika SAD-a, ponovno se našla na meti kritičara koji joj nikako ne mogu da joj oproste ono što je učinila pred bolesnom decom.

Njen humanitarni čin ubrzo je pao u drugi plan nakon što se na društvenim mrežama oformila grupa hejtera kojima je u fokusu samo jedna stvar - Melanijina kardinalna greška u vidu ne nošenja zaštitne maske.

Američki CNN, nakon Melanijine posete bolnici, objavio je kako je Melanija došla u bolnicu noseći zaštitnu masku, međutim, istu je skinula kada je sela pred decu i ispred ogromnog božićnog drvca i deci čitala priče. Ova informacija ubrzo se proširila i ostalim medijima pa nije trebalo dugo da na društvenim mrežama krene rasprava kako je 50-godišnjakinja prekršila strogo pravilo bolnice koje nalaže da se maska, nezavisno od situacije, uvek mora nositi.

Ubrzo nakon salve kritika na račun uskoro bivše Prve dame, oglasila se zvanično i Biela kuća koja je u svom dopisu za medije pojasnila kako je Melanijina poseta bolnici odrađena po svim pravilima iste. Kako je pojašnjeno u dopisu, nošenje maske nije obavezno ako se održava preporučeni razmak između osoba te se isto radi za vreme držanja govora, u ovom slučaju - čitanje priče. Takođe, iz Bele kuće su napomenuli i kako Melanija držala puno veću distancu od preporučene dok je deci čitala neke od najljepših bajki te svojim ponašanjem ni na koji način nije ugrožavala zdravlje najmlađih pacijenata.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.