MLADA KARATISTKINJA (16) UMRLA U NAJTEŽIM MUKAMA: Da li je reč o velikom PROPUSTU LEKARA?
Nije se žalila na bolove do poslednjeg dana, Foto: FB

bolno

MLADA KARATISTKINJA (16) UMRLA U NAJTEŽIM MUKAMA: Da li je reč o velikom PROPUSTU LEKARA?

Naizgled bezazlena opekotina je odvela u smrt

Objavljeno:

Šokirani stanovnici Dandija, Škotska, upućuju poslednji pozdrav tinejdžerki Alani Linč (16), koja ja umrla u roku od 24h nakon naglog pogoršanja stanja o kome doktori nisu ni slutili.

Naime, njena mama Kim Linč na svom Fejsbuk nalogu, opisala je šta se zaista dogodilo i da je Alana patila od anksioznosti, ali da je ovo bio nesrećni slučaj.

Kako se navodi, tinejžerka je početkom decembra zadobila opekotine u predelu butine kada je slučajno prosula vrelu vodu dok je spremala čaj. U bolnici su joj previli ranu, i pustili je kući uz terapiju paracetamolom.

Nakon samo nedelju dana, Alana se žalila na bolove, i u roku od par sati, "ona više nije mogla ni da jede ni da pije, bolovi su bili sve veći", objasnila je Kim. "Po hitnom prijemu u bolnicu, tim lekara se borio satima oko nje, ali sepsa je već nastupila i organi su počeli da otkazuju, umrla je na mojim rukama."

Inače, Alana Linč poznata je u lokalnoj zajednici kao ambiciozna, mlada umetnica i sporistkinja, a karate klub čiji je bila dugogodišnji član otvorio je fond za prikupljanje sredstava za sahranu, kao pomoć skrhanoj porodici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Eveningtelegraph.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.