OVAJ LIBANAC JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA SVETU, NALAZI SE U BEKSTVU: Razlog što ga se svi plaše je JEZIV!
Pevač, Foto: printscreen

jure ga

OVAJ LIBANAC JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA SVETU, NALAZI SE U BEKSTVU: Razlog što ga se svi plaše je JEZIV!

Poznati pevač osuđen zbog mešanja u terorizam

Objavljeno:

U sredu je Vojni sud u Libanu, na čelu sa brigadnim generalom Munirom Šehadehom, doneo dve presude u odsustvu protiv umetnika Fadela Šekera, osuđujući ga na 22 godine zatvora teškim radom, pored oduzimanja građanskih prava.

Prema Nacionalnoj novinskoj agenciji, prva kazna bila je 15 godina zatvora za krivično delo mešanja u teroristička dela koja su počinili teroristi sa znanjem o tome pružajući im logističke usluge.

Što se tiče druge presude, on je osuđen na 7 godina zatvora i novčanu kaznu od 5 miliona funti zbog krivičnog dela finansiranja oružane grupe Ahmed Al-Asir i obezbeđivanja oružja i municije za njih.

Vojni sud u Libanu doneo je presudu 2017. godine da pogubi šeika Ahmeda Al-Asira zbog optužbi za izvršenje terorističkih dela protiv libanske vojske, u gradu Saida (Sidon), na jugu Libana, 2013. godine.

Libanske snage bezbednosti uhapsile su Ahmeda Al-Asira, dok je on pokušavao da pobegne u Egipat sa falsifikovanim pasošem 2015. godine, dok je Fadel Šeker i dalje u bekstvu, ali se veruje da živi u kampu Ajn Al-Helveh, unutar Saide.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/amn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.