MISTERIJA KOJA I DALJE NIJE REŠENA: Ruski naučnici i dalje vode muku sa otkrićem iz 2015. godine na reci KOVAŠI
Blizu obale reke, pronađeno telo malog vanzemaljskog stvorenja, Foto: Printscreen/Youtube

VANZEMALJSKO STVORENJE

MISTERIJA KOJA I DALJE NIJE REŠENA: Ruski naučnici i dalje vode muku sa otkrićem iz 2015. godine na reci KOVAŠI

Pronađeno telo su ispitali i stručnjaci sa Instituta za biofiziku iz Krasnojarska

Objavljeno:

Ruski naučnici su deprimirani starim otkrićem iz 2015. koji još nisu rešili. Tada je na obali reke, blizu velike nuklearne elektrane, pronađeno telo malog "vanzemaljskog stvorenja".

Lokalni mediji su preneli da je dvoje žitelja u nedelju uz reku Kovaši u ruskom gradu Sosnovi Bor pronašlo leš sa "misterioznom lobanjom". Sosnovi Bor je izgrađen 1958. za potrebe Lenjingradske nuklearne elektrane.

Kako se navodi, ljudi koji su slučajno pronašli ovo stvorenje isprva su mislili da su naišli na mutirani embrion nečega, ali ta pretpostavka je ubrzo otpisana. Ipak, lokalni stručnjaci još uvek ne mogu da identifikuju pronađeno stvorenje.

Jedan od istraživača je rekao: "Ovo nije ni telo koje smo ikad videli. Ovo stvorenje ima čudnu lobanju, nema vrat i nema krila ni ruke."

Pronađeno telo su ispitali i stručnjaci sa Instituta za biofiziku iz Krasnojarska, zaključivši da je nemoguće brzo i lako identifikovati biće.

Biolog Jegor Zaderejev je izjavio: "Potrebno je opsežno istraživanje da bi se utvrdilo koja je vrsta stvorenja ili organizma u pitanju".

Telo neobičnog bića poslato u Moskvu na dalja testiranja. Ipak, istraživači vanzemaljaca su već tad bili ubeđeni da se radi o biću vanzemaljskog porekla.

Skot Vering sa sajta UFO Sightings Daily je preneo: "Ovo maleno strano telo je pronađeno blizu reke u Rusiji i ne liči ni na jednu poznatu životinjsku vrstu".

- Ruski naučnici su tada bili zbunjeni i nisu znali šta bi ovo biće moglo biti.

Međutim i pored DNK analize niko se u Rusiji nije oglasio o čemu se radi. Misterija je u međuvremenu porasla jer su svi rezultati o čudnom biću nestali, a snimljeni prilozi sa video platformi su uglavnom skinuti.

(Espreso.co.rs/Webtribune.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.