MELANIJA JEDVA ČEKA DA POBEGNE! Ako Tramp zaista uradi ovo, to će za nju biti FATALNI UDARAC!
Melanija se sprema da napusti belu kuću, Foto: EPA/Chris Kleponis / POOL, Ilustracija

DOSTA JOJ JE

MELANIJA JEDVA ČEKA DA POBEGNE! Ako Tramp zaista uradi ovo, to će za nju biti FATALNI UDARAC!

Dok Tramp nastavlja bitku za ostanak u Beloj kući – u sredu je na Tviteru napisao da su izbori namešteni i da nema razloga da ne budu poništeni, Melanija radi nešto drugo

Objavljeno:

Prva dama Amerike Melanija Tramp sprema se za završetak boravka u Beloj kući: popisuje nameštaj i umetnička dela u vlasništvu porodice Tramp i raspituje se o osoblju i prinadležnostima koji joj je sleduju nakon što dvadesetog januara napusti dužnost.

- Jedva čeka da ide kući – izjavio je za CNN izvor blizak prvoj dami, a povodom glasina da će se njen suprug istog dana kada Bajden bude polagao zakletvu najaviti kanidaturu za predsedničke izbore 2024, kaže da ona „to verovatno neće dobro primiti“.

Dok Tramp nastavlja bitku za ostanak u Beloj kući – u sredu je na Tviteru napisao da su izbori namešteni i da nema razloga da ne budu poništeni (iako za to nema dokaza) – Melanija jedva čeka da se vrati građanskom životu i usredsređena je na poslednje dužnosti prve dame.

Imenovala je Maršu Li Keli za specijalnu vladinu saradnicu kako bi joj pomogla da se preseli u Istočno krilo Bele kuće i zamolila je da se raspita da li bivša dama ima pravo na prinadležnosti iz javnog budžeta, tvrdi izvor.

Melanija će možda nastaviti sa inicijativom „Be Best“, koja se bori za dobrobit omladine, protiv sajber-mobinga i konzumiranja droga. Glasine kažu da će napisati knjigu, ali ne meomare, već monografiju iz oblasti ugostiteljstva ili dizajna.

Do Bajdenove inauguracije 20. januara i kraja njenog boravka u Beloj kući ostalo je još oko 40 dana. U utorak je učestvovala u manifestaciji Fondacije američke mornarice „Toys for Tots“ (igračke za klince) i predstavila završnu božićnu dekoraciju Bele kuće na temu „Lepotica Amerika“, a u ponedeljak je najavila otvaranje teniskog paviljona u krugu Bele kuće, projekat koji je započela 2018. i koji će, pored obnovljenog ružičnjaka, biti deo njene zaostavštine.

U ovom trenutku zaokupljena je izborom servisa od kineskog porcelana, koji treba da dopuni zbirku u Beloj kući, jer običaj nalaže da svaka administracija ostavi porcelanski servis za buduću prvu porodicu, a izbor je nadležnost prve dame.

Melanija se raduje odlasku na Floridu, gde će živeti s mužem i sinom Baronom na imanju Mar-a-Lago.

Prva dama takođe pravi selekciju ličnih stvari porodice Tramp: deo će poslati u penthaus apartman u Trampovoj kuli u Njujorku, deo odneti u Mar-a-Lago, a deo stvari završiće u magacinu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.