SRAMNA PRESUDA ZA MONSTRUMA KOJI JE 3 DECENIJE MUČIO I SILOVAO SVOJU DECU: Evo koliko je dobio za GNUSAN ZLOČIN!
Gnusni zločini nad decom, Foto: Profimedia

UŽASNO

SRAMNA PRESUDA ZA MONSTRUMA KOJI JE 3 DECENIJE MUČIO I SILOVAO SVOJU DECU: Evo koliko je dobio za GNUSAN ZLOČIN!

Istorija zločina duga više od 30 godina zgrozila je austrijsku ali i širu javnost kada je jednom isplivala na videlo

Objavljeno:

U Austriji je danas završeno suđenje muškarcu (71) koji se tereti da je decenijama fizički, seksualno i psihički zlostavljao svoju porodicu. Za više od tri decenije gnusnih zločina nad decom i pokušaj silovanja unuka, dobio je samo 13 godina zatvora, a njegov advokat najavio je žalbu.

Istorija zločina duga više od 30 godina zgrozila je austrijsku ali i širu javnost kada je jednom isplivala na videlo. Pred sudom se našao čovek koji je proglašen krivim za nanošenje teških telesnih povreda, silovanje, sakaćenje, prinudu, zlostavljanje životinja i druga krivična dela, prenosi "Telegraf.rs".

Austrijanac, koji je godinama imao problem sa alkoholom, mučio je, tukao i seksualno zlostavljao svoju pastorku, kao i biološku decu u periodu od 1980. do 2012. godine. On se toliko iživljavao nad decom da su iskopali tajnu rupu u zidu kako bi mogli da se sakriju od njega.

Horor je počeo davne 1970. godine kada je optuženi upoznao svoju suprugu. Žena, koja je u međuvremenu preminula, u brak je dovela dvoje dece iz prethodne veze - dečaka i devojčicu, a u braku je izrodila još dvoje.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.