DEKA ZMAJ ĆE VAS POSTIDETI: Ima 67 godina, pliva u ledenoj vodi, a tek kakve vežbe izvodi... (FOTO, VIDEO)
Majk Milen, Foto: Printscreen/Instagram

SVAKA ČAST!

DEKA ZMAJ ĆE VAS POSTIDETI: Ima 67 godina, pliva u ledenoj vodi, a tek kakve vežbe izvodi... (FOTO, VIDEO)

Majk radi i kao model, a trenira tako što pliva u hladnom jezeru, planinari ili trči po plažama

Objavljeno:

. Takođe, kaže da se već četiri godine svake večeri tušira hladnom vodom u dvorištu, iako njegova porodica smatra da je to čudno.

"Treniranje napolju ima toliko dobrih strana jer smo u prirodi. Ne samo da je to dobro za naše telo, već i za um i dušu. Fitnes je za mene važan jer mi je dao kvalitetan život i i dalje mi daje, svakog dana. Moja porodica smatra da sam čudan i brine zbog nekih stvari, ali mislim da su ipak ponosni na mene", kaže Majk.

Ovaj superdeka najviše voli treninge kalistenike – to je vrsta treninga koja se fokusira na korišćenje težine sopstvenog tela, uz korišćenje minimalno opreme. Zbog toga i najviše voli da vežba napolju – "uvek ima drvo na koje mogu da se popnem, stena ili trupac koji mogu da upotrebim za vežbanje".

O tuširanju hladnom vodom napolju, bez obzira na to da li je leto ili zima, Majk kaže da je to odlično za imunitet.

"Verujem da to ima dosta dobrih strana, uključujući blagostanje, bolji imunitet, bolje spavanje, a može da pomogne i da imate pozitivan stav. To mi je pomoglo da se promenim", tvrdi.

Pored vežbanja, Majk vodi računa i o ishrani, ali kaže da njegova ishrana nije komplikovana, već samo dobro izbalansirana – unosi dobre masti i ne konzumira obrađenu hranu.

"Doslednost je ključna", poručuje.

Superdeka kaže da ne diže teške tegove, a svaki drugi dan radio kardio treninge.

"Pored vežbanja u teretani ili kod kuće uz onlajn treninge, moji treninzi mogu da se rade napolju i uvek su zabavni", kaže.

Onima koji još uvek nisu počeli da vežbaju, Majk poručuje da nikada nije kasno.

"Bez obzira na to koliko imate godina i koliko ste fizički psremni, postoji odgovarajući program za svakoga. Koji god program da odaberete, poboljšaće vam kvalitet života, a to je najvažnije. Predlažem da počnete da šetate. To je besplatno, ne treba vam neka posebna oprema, smo udobne patike i napolju ste, udišete svež vazduh".

Savetuje da vežbanje uvek napravite tako da bude zabavno i da pronađete neki trening u kojem ćete uživati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.