MELANIJA TRAMP ŽIVI U MRAČNOJ BAJCI! Nije joj lako, TUGA BOŽJA (FOTO)
Melanija Tramp, bivša prva dama SAD, Foto: Tanjug / Ap

obratite pažnju...

MELANIJA TRAMP ŽIVI U MRAČNOJ BAJCI! Nije joj lako, TUGA BOŽJA (FOTO)

Neobična stvar je da je za tri godine samo jednom objavila "porodičnu" fotografiju, na kojoj se ona jedva i vidi...

Objavljeno:

Sve objavljene fotografije sa Tviter naloga Melanije Tramp sasvim su dovoljne da se dođe do zaključka da je ona zapravo najneobičnija prva dama. Pre svega, u trogodišnjem periodu koliko Melanija ima Tviter, ona je objavila svega 470 fotografija. U pitanju su momenti koje je usnimila sama. S druge strane, neobična stvar je da je za te tri godine samo jednom objavila "porodičnu" fotografiju, na kojoj se ona jedva i vidi. Objavila je pet fotografija Donalda i njihovog sina Barona i baš sve su snimljene s leđa. Snimljene su ili na porodičnim izletima ili dok su ulazili u privatni avion ili u automobilu u kom Melanija sedi iza, a njih dvojica napred. Kejt je na osnovu toga zaključila da Melanija živi u pozadini, dok su muškarci u njenom životu uvek napred - bukvalno i simbolično.

Čak 74 fotografije zabeležila je sa prozora njihovog stana u Njujorku, u Trampovoj kuli. Na fotografijama je skoro uvek isti pogled pa se može zaključiti da je Melanija, uprkos silnom bogatstvu i mogućnostima, često sama kod kuće.

U privatnom avionu snimila je 67 fotografija, a 57 u automobilu. Čini se da Melanija baš nikad ne napušta sigurnost vozila, retko je u šetnji, svet posmatra odvojena od svega pa čak i kad je u inostranstvu. Ima nekoliko fotografija sa teniskih mečeva i koncerta, a vidi se da su snimljene iz VIP loža. Kada je reč o selfijima, Melanija izbegava da pokaže svoje lice. Često se slika s naočarima na glavi, a kada je reč o "klasičnom" selfiju, on je toliko "fotošopiran" da je Slovenka skoro neprepoznatljiva. Izbegava da slika celo telo, što je veoma neobično za bivšu manekenku pa je Kejt zaključila da Melanija čak i na taj način pokušava da se sakrije od sveta.

Sina Barona slika na isti način, s leđa i pokušava da mu sakrije lice. Samo je jednom za tri godine objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali na njoj oboje nose zaštitne naočare. Poslednja lična fotografija koju je sama snimila na njenom Tviteru pojavila se pet dana pre nego što je Trump objavio svoju kandidaturu na izborima. Reč je o starijoj fotki Barona na kojoj on ima oko šest godina i na plaži maše ogromnom peščanom dvorcu iza njega. Kao da je Melanija time htela nešto da poruči.

Na osnovu svega viđenog na njenim fotografijama, ova spisateljica je zaključila da Melanija nije prava osoba za dužnost prve dame i da od nje zaista nema šta da se očekuje. - Njen život je mračna bajka, a žene zarobljene u bajkama ne spasavaju nikoga osim sebe - zaključila je spisateljica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.