BEZOBRAZNI RUSI ŽESTOKO ISTROLOVALI NAJLEPŠEG PREMIJERA NA SVETU: Uh, kako su mu samo SMESTILI!
Trudo, Foto: Fonet

na udaru

BEZOBRAZNI RUSI ŽESTOKO ISTROLOVALI NAJLEPŠEG PREMIJERA NA SVETU: Uh, kako su mu samo SMESTILI!

Trudo nova žrtva ruskih komičara, mislio da priča s G.Tunberg

Objavljeno:

Nova žrtva ruskih komičara, poznatih pod nadimkom Vovan i Leksus, bio je kanadski premijer Džastin Trudo, kome se poznati dvojac predstavio kao švedska aktivistkinja Greta Tunberg i tražio od njega susret sa likovima iz poznate animirane serije Saut park Terensom i Filipom.

Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov su tokom 10-minutnog razgovora, snimljenog u januaru, a koji su sada objavili, između ostalog, savetovali Trudoa o svetskoj politici, ali i naveli da su zabrinuti zbog rastuće međunarodne krize i mogućnosti novog svetskog rata, prenosi Gardijan.

"Vi ste odrasli, ali se ponašate kao deca. Možemo da stvorimo svet u kome će biti mesta za sve. I crnce i belce, hrišćane i muslimane, Trampa i Putina, za Borisa Džonsona i Korbina, za Terensa i Filipa. Napustite NATO, položite oružje, berite cveće, smešite se prirodi", rekla je lažna Greta.

Na to je Trudo diplomatski odgovorio da je to ispravna perspektiva.

"Ja takođe maštam o svetu u kome su vojnici nepotrebni, ali na žalost još uvek ne živimo u tom svetu", rekao je Trudo.

Kanadski premijer shvatio je da se radi o šali kada je lažna Tunberg ponovila zahtev da je upozna sa Terensom i Filipom", rekao je Trudo pre nego što je završio razgovor.

Prethodno, zrtve ruskih komičara bile su poznate javne ličnosti, a pre Trudoa, to je bio muzičar Elton Džon koga je dvojac zvao predstavivši se kao ruski predsednik Vladimir Putin željan da sa njim razgovara o pravima homoseksualaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.