SVET DRHTI ZBOG MOĆI VLADIMIRA PUTINA: Predstavljeno novo RAZORNO RUSKO ORUŽJE! Ovo briše sve u roku od sekunde!
Foto: Print Screen Youtube

razorno!

SVET DRHTI ZBOG MOĆI VLADIMIRA PUTINA: Predstavljeno novo RAZORNO RUSKO ORUŽJE! Ovo briše sve u roku od sekunde!

- Tokom video snimka prvi put se pojavila balistička raketa "Iskander", koja potiče iz ruske vojne industrije. Maksimalni domet balističke rakete "Iskander" je 280 km

Objavljeno:

Video snimak alžirskog Ministarstva odbrane pokazao je sposobnosti oružanih snaga Alžira, uključujući njihov moćni raketni arsenal, koji uključuje balističke rakete "Iskander". Ovo je prva pojava balističke rakete "Iskander" u Alžiru.

Na video snimku alžirske oružane snage prvi put predstavljaju svoje projektile ruske proizvodnje "Iskander".

O ovome su prvo izvestili alžirski list Al-Nahar, napominjući da se raketa prvi put pojavila tokom drugog minuta izveštaja Ministarstva odbrane pod nazivom "Samo zemlja Alžir".

- Tokom video snimka prvi put se pojavila balistička raketa "Iskander", koja potiče iz ruske vojne industrije. Maksimalni domet balističke rakete "Iskander" je 280 km - stoji u izveštaju.

- Ove rakete imaju za cilj uništavanje neprijateljskih sistema vazdušne i protivraketne odbrane, kao i vojne opreme u dometu raketa - dodato je.

Izveštaj koji je objavilo alžirsko Ministarstvo nacionalne odbrane kaže da su "državne granice Alžira crvena linija i da je suverenitet Alžira sveti princip".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.