PLANETARNA SENZACIJA: Tramp pokreće TELEVIZIJU, ovo je prava REVOLUCIJA!
Džo Bajden i Donald Tramp, Foto: AP

NADAJU SE

PLANETARNA SENZACIJA: Tramp pokreće TELEVIZIJU, ovo je prava REVOLUCIJA!

Prvi čovek Foksa Rupert Mardok i njegovi saradnici nikada ne bi glasno rekli da su uvereni da je njihova medijska imperija veća i od samog Trampa

Objavljeno:

Čelnici TV mreže Foks očekuju bolja vremena sa Džo Bajdenom u Beloj kući i ne brinu ih najave o novoj Trampovoj televiziji.

Prvi čovek Foksa Rupert Mardok i njegovi saradnici nikada ne bi glasno rekli da su uvereni da je njihova medijska imperija veća i od samog Trampa, navodi izvori u toj mreži, prenosi CNN i konstatuje da u Foksu imaju milijarde razloga da budu uvereni u to - milijarde dolara prihoda i milione lojalnih gledalaca.

Međutim, medijski eksperti ukazuju da bi u Foksu trebalo da budu zabrinuti jer bi odlazeći predsednik mogao da im nanese štetu ako pokrene svoju medijsku kuću i preotme im razočarane gledaoce, što bi značilo da bi na američkoj medijskoj sceni desnog spektra mogla da se dogodi "balkanizacija", tj. podela na suprotstavljene struje.

Pitanje je šta će Tramp odlučiti da uradi kada napusti Belu kuću, a predviđa se da bi mogao da proširi svoj postojeći veb kast, da licencira poslovni sporazum koji je potpisao sa kompanijom Njuzmaks ili čak da preuzme uređivanje radio emisije i bude njen autor i voditelj, navodi mnse u tekstu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.