DEMOKRATE ŠALJU TRAMPA U ZATVOR??! Ako izađe iz BELE KUĆE sprema se HAOS!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

SAD

DEMOKRATE ŠALJU TRAMPA U ZATVOR??! Ako izađe iz BELE KUĆE sprema se HAOS!

Uz upozorenje: "Predsednik SAD je dužan da osigura nepovredivost svih tih podataka"

Objavljeno:

Demokrate koje u Predstavničkom (donjem) domu Kongresa SAD imaju većinu, zatražile su da se sačuvaju podaci istraga vođenih protiv Donalda Trampa.

Ne kriju da imaju nameru da ih nastave i tvrde da nisu dovele do impičmenta samo zato što ih je ometala Trampova administracija.

Predsedavajući 21 odbora Predstavničkog doma uputili su u tom smislu zahteve Beloj kući i na najmanje 50 adresa u vrhu administracije SAD. U pismu koje su uputili tvrdi se da je Bela kuća četiri godine "ometala brojne istrage Kongresa odbijanjem da pruži potrebne informacije". Traže da bude "osigurano da svi podaci koje je Kongres prethodno tražio, kao i informacije čije je čuvanje propisano zakonom, budu sačuvani i pravilno arhivirani kako bi se lako pronašli".

Uz upozorenje: "Predsednik SAD je dužan da osigura nepovredivost svih tih podataka". U septembru 2019. demokrate su u Kongresu pokrenule Trampov postupak za impičment, tvrdeći da je ucenjivao Ukrajinu u istrazi protiv Džoa i Hantera Bajdena. Senat SAD, koji je pod kontrolom republikanaca, oslobodio je Trampa svih optužbi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs / Fakti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.