ISPRAVKA: Melanijino ponašanje na groblju je bilo sasvim uobičajeno, evo i zašto, pogledajte i sami (VIDEO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

DAN VETERANA

ISPRAVKA: Melanijino ponašanje na groblju je bilo sasvim uobičajeno, evo i zašto, pogledajte i sami (VIDEO)

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na groblju

Objavljeno: 19:22h

Bračni par Tramp pojavio se na obeležavanju Dana veterana prvi put od američkih izbora, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa vojnikom i stoji dalje od supruga Donalda na ceremoniji u Arlingtonu.

Prvu damu SAD pratio je vojnik sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći Melaniju Tramp od kiše tokom posete groblju kako bi odali počast palim borcima iz Prvog svetskog rata.

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na groblju, za razliku od Tranpove ćerke Ivanke Tramp.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kako je bračni par hodao razdvojeno, dok je Melanija držala za ruku vojnika.

Odmah su počele da kruže spekulacije da su Melanija i Donald u svađi, što nije prvi put.

Tokom prethodne posete groblju u Arlingtonu, Melanija je bliže pratila supruga, prenosi Daily mail.

Međutim, i Michelle Obama je u više navrata bila u pratnji vojnih lica na događajima kojima je prisustvovala sa suprugom i tadašnjim predsjednikom, što je vidljivo na fotografijama zabilježenim 2009. godine prilikom posjete Pentagonu. Jasno je da je u pitanju uobičajena praksa.

Jedna bivša Trampova savetnica, Omarosa Njuman, rekla je da bi njihov brak mogao da se okonča razvodom kada u januaru napuste Belu kuću.

Izjava bivše savjetnice Omarose Manigault Newman je preuzeta iz britanskog tabloida The Daily Mail, koji je citirao njene tvrdnje o planovima za razvod Melanije Trump u članku od 7.11.2020.

Ove navode je opovrgla i Stephanie Grisham, glasnogovornica Melanije Trump, okarakterisavši pitanje o planovima za razvod kao “patetično”.

Međutim, posle nekoliko dana ćutanja Melanija je u subotu podržala supruga govoreći o ilegalnim glasovima na Tviteru, nakon što je Donald Tramp više puta rekao da su izbori pokradeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.