Porodila se i zaspala, a kada se probudila bebe nije bilo nigde! Tek onda je usledio šok! (FOTO)
Foto: Facebook/Lory Beth Snyder

nigde nismo sigurni?

Porodila se i zaspala, a kada se probudila bebe nije bilo nigde! Tek onda je usledio šok! (FOTO)

Prvi šok usledio je kada se trgnula iz sna videvši da bebe nema u krevetu, ali tek potom su stvari postale još čudnije
Objavljeno:

Čak je i krevetić u kojem je Lorelai pre toga zaspala bio postavljen uz krevet nepoznate žene. Kada je skupila svoje stvari i uzela Lorelai s namerom da se vrati u sobu za njom su krenule tri medicinske sestre pojašnjavajući joj da nema zbog čega da brine, da one jako dobro znaju tu pacijentkinju i da ona nikome ne bi učinila ništa nažao.

Svesna moguće tragedije i cele situacije u kojoj se našla, Lori je pozvala policiju, a tek je tada ostala zbunjena. Prema rečima policajca nije se dogodilo baš ništa zbog čega bi oni trebalo urgirati jer zakon je jasan - policija se upliće tek ako dete neko otme da bi ga silovao ili povredio. A to se nije dogodilo.

Iz ovog iskustva majci je ostalo dosta neodgovorenih pitanja. Koje su njene stvarne namere bile? Koliko je dugo ona imala Lorelai uz sebe? Zašto je uzela njihovu torbu? Zašto su sestre tako nešto uopšte dozvolile? Ko je odgovoran za ovu nelogičnu priču? Šta je ona planirala u slučaju da je Lori stvarno čvrsto zaspala? Šta mogu očekivati roditelji čija se deca nalaze na bolničkom lečenju bez njihove 24-časovne pratnje? I konačno, zar je tako lako uzeti nečije dete i odvesti ga? U drugu sobu? U drugi grad? (Espreso.co.rs/ index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.