GLUPI JE*ENI RAD KOJI NE SLUŽI NIČEMU! Studentkinja zaboravila da PROMENI NASLOV, kada je poslala RAD bilo je KASNO
U videu koji je vrlo brzo postao viralan, vidi se devojka koja, u suzama, sedi na podu svoje spavaće sobe i paniči, dok je njeni prijatelji snimaju, Foto: TikTok Printscreen/hanspoet

POSTALA JE JOŠ I POPULARNA

GLUPI JE*ENI RAD KOJI NE SLUŽI NIČEMU! Studentkinja zaboravila da PROMENI NASLOV, kada je poslala RAD bilo je KASNO

Njena panika pretvara se u vrištanje, dok prijateljica pokušava da suzbije smeh, a snimak je sakupio više od pet miliona pregleda

Objavljeno:

Žureći da preda svoj esej, jedna studentkinja je poslala profesoru mejl sa očiglednom greškom u naslovu svake stranice, koji je povrh svega bio neprikladan. Kada je shvatila šta je uradila, usledila je burna reakcija, a njena cimerka zabeležila je kamerom i okačila na TikTok.

U videu koji je vrlo brzo postao viralan, vidi se devojka koja, u suzama, sedi na podu svoje spavaće sobe i paniči, dok je njeni prijatelji snimaju. "Moja cimerka je predala svoj seminarski rad bez promene naslova!" pisalo je u objavi.

Zatim pomera kameru na ekran njenog laptopa i zumira esej u kojem se vidi da je studentkinja zaboravila da promeni sarkastičan naslov kojim je obeležena svaka stranica: "Glupi je*eni rad koji ničemu ne služi".

foto: TikTok Printscreen/hanspoet

Njena panika pretvara se u vrištanje, dok prijateljica pokušava da suzbije smeh, a snimak je sakupio više od pet miliona pregleda. U nastavku videa prikazan je drugi mejl u kojem je morala da se izvini i objasnila da je naslov neprikladan i da joj je žao što rad nije proverila nekoliko puta. Srećom, profesor je imao razumevanja i dozvolio studentkinji da pošalje novu verziju.

@hanspoet

##duet with @hanspoet im so proud of this woman ❤️ proofread your essays y’all ##college ##friends @susanvanlieshout

♬ original sound - emma

"Ne menjaj to! Naslovi radova treba da privuku čitaoca. Ovo je savršeno.", "Plačem od smeha", samo su neki od komentara ispod objave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.