CELO LUDILO 2020. GODINE STALO JE U JEDAN SNIMAK! Haos i ludilo na ulicama, a on SVIRA...(VIDEO)
Piter Vilijam Gede, Foto: Printscreen/Twitter

"ETERNAL FLAME"

CELO LUDILO 2020. GODINE STALO JE U JEDAN SNIMAK! Haos i ludilo na ulicama, a on SVIRA...(VIDEO)

Pijanista Piter Vilijam Gede, postao je pravi hit na društvenim mrežama, pa i sinonim za ovu haotičnu godinu

Objavljeno:

Počevši od januara, po događajima koji su se izdešavali u 2020. godini, može da se snimi sigurno makar deset filmova. Poplave, požari, zemljotresi, teroristički napadi, migrantska kriza, protesti i naravno, korona virus, postali su deo naše svakodnevnice, te se gotovo svaki stanovnik zemljane kugle pita "Dobro, šta je sledeće?".

Upravo u jednoj takvoj haotičnoj situaciji, tokom uličnih demonstracija u Barseloni, pijanista Piter Vilijam Gede, postao je pravi hit na društvenim mrežama, pa i sinonim za ovu haotičnu godinu.

foto: Printscreen/Twitter

Naime, dok je iza njega vladao haos u vidu uličnih nemira, te i sukoba policije i demonstranata, od kojih je jedan i gađao policijska vozila, Piter je mirno izvodio numeru “Eternal Flame”, čuveni hit grupe Bangles iz 1988. godine. Njegovo mirno ponašanje i posvećenost sivranju, neodoljivo podseća na scenu iz filma "Titanik" u kojoj orkestar svira dok brod polako tone.

foto: Printscreen/Twitter

- Kad sviram, vrlo sam miran. Nema nervoze. Nije važno šta se dešava oko mene - rekao je on u intervjuu za Gardijan.

Ubrzo nakon što je video njegovog zavidnog umeća završio na Tviteru, Piter i nekoliko ljudi okupljeni oko njega, postali su planetarni hit, te ujedno i možda najbolji opis 2020. godine sažet u samo 59 sekundi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.