MNOGIM MUŠKARCIMA SE ODUZMU I RUKE I NOGE KAD VIDE DONJI DEO OVE SLIKE: Raskošna DEMI je sada na MALDIVIMA! (FOTO)
Demi Rouz, Foto: demi rose

ZANOSNA CRNKA

MNOGIM MUŠKARCIMA SE ODUZMU I RUKE I NOGE KAD VIDE DONJI DEO OVE SLIKE: Raskošna DEMI je sada na MALDIVIMA! (FOTO)

Svih 15 miliona njenih Instagram pratilaca poslednjih dana uživa u objavama s luksuznog odmora influenserke Demi Rouz koja je slavna postala isključivo na temelju svog seksepilnog izgleda

Objavljeno:

Kraljica minijaturnih kupaćih kostima, britanski model i Instagram senzacija, 25-godišnja Demi Rouz uživa u sunčevim zracima sunca na Maldivima!

- Polako se navikavam na ovj život – napisala je Demi pozirajući u majušnom bikiniju s animalnim printom zauzevši stratešku pozu (nogu ispred noge, dok stoji na prstima), kako bi njene noge izgledale duže.

Svih 15 miliona njenih Instagram pratilaca poslednjih dana uživa u objavama s luksuznog odmora influenserke Demi Rouz koja je slavna postala isključivo na temelju svog seksepilnog izgleda, a u svet šoubiznisa pogurala ju je činjenica da je bivša devojka repera Tyge.

- Raj je stanje duha! Ima vas 15 miliona. Oduševljena sam. Nikada ne bih mogla ni da pomislim da ću sa 18 godina imati neverovatnu bazu obožavatelja kao što imam sada. Sve vas cenim i volim. Zahvalna sam na vašoj podršci – napisala je presrećna Demi počastivši pratioce fotografijama u crnom čipkanom bodiju dok se iza nje nazire beskrajni okean.

Heaven on Earth✨ @lolo_creativ

A post shared by Demi ? (@demirose) on

- Ti si naš anđeo - samo je jedan od komentara oduševljenih fanova.

Svoje bujne obline Demi ne pokušava da sakrije. Štaviše, ponosno ih pokazuje.

- Verujem da smo najljepši kada odbacimo naše staro 'ja' i okrenemo se prema novom svetlu – napisala je Dem i uz romantičnu fotografiju s plaže.

foto: Demi Rose

Dane provodi mahom na plaži, ploveći na jahtama ili pak relaksirajući se u bazenima na Maldivima koji su okruženi prirodnim bogatstvom i skriveni od pogleda znatiželjnika.

Uvek je u kupaćim kostimima, izložena suncu, kojem i usred jeseni duguje svoj preplanuli ten.

1 / 6 Foto: Demi Rose

Na Instagram storijima Demi je priznala da ju je ovaj život ostavio “bez trepavica”, aludirajući na to da je prestala da stavlja veštačke trepavice te da uživa u odmoru i prirodi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.