OVA DEVOJKA SE UNAKAZILA BJUTI TRETMANOM! Ovo više nikada neće uraditi (FOTO)
Mili Buknal , Foto: Millie Bucknall / TikTok

SVE JE UPOZORILA NA JEDNU VAŽNU STVAR

OVA DEVOJKA SE UNAKAZILA BJUTI TRETMANOM! Ovo više nikada neće uraditi (FOTO)

Odmah nakon tretmana obrve su joj izgledale odlično, onako kako bi trebalo da izgledaju, ali kako je dan prolazio, tretirano područje počelo je da crveni

Objavljeno:

Devojka Mili Buknal odlučila se za jedan bjuti tretman, a ni na kraj pameti joj nije bilo da će se završiti pogubno. Postupak podizanje obrva novi je trend koji se pojavio u Rusiji, a potom osvojio Instagram i ceo svet. Sam tretman traje od 30 do 40 minuta, a koristi se serum za 'podizanje' dlačica na obrvama, koji ih fiksira kako bi tako ostale otprilike mesec dana.

Odmah nakon tretmana obrve su joj izgledale odlično, onako kako bi trebalo da izgledaju, ali kako je dan prolazio, tretirano područje počelo je da crveni, a lice je počelo da joj otiče - razvila je alergiju na serum! Nakon osam dana jedno oko potpuno se zatvorilo, a drugo je mogla otvoriti na pola, prenosi The Sun. Završila je u bolnici na lečenju alergijske reakcije i trebaće joj neko vreme da se oporavi od svega.

Upozorava druge devojke da pre takvih tretmana u kojima se koriste razna sredstva, odu na alergijsko testiranje kako bi bile sigurne da im se neće dogoditi ovako nešto. Takođe, napominje da odlaze isključivo kod iskusnih i kvalifikovanih osoba. "Barem dan pre idite na testiranje i uverite se da je osoba koja izvodi tretman zaista stručna. Osam dana je prošlo i ovo mi se dogodilo", napisala je Mili u TikTok videu koji je podelila kako bi podigla svest o ne tako bezazlenim bjuti tretmanima. Ljudi su se zahvalili na upozorenju i poželeli joj brz oporavak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.