ISPRED AMERIČKE AMBASADE OSVANULA OGROMNA ČESTITKA ZA PUTINA! Diplomatama SAD nije bilo svejedno
Vladimir Putin, Foto: EPA_EFE/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KRE

NEĆETE VEROVATI

ISPRED AMERIČKE AMBASADE OSVANULA OGROMNA ČESTITKA ZA PUTINA! Diplomatama SAD nije bilo svejedno

Na baneru, koji je prekrio nekoliko prozora moskovske višespratnice, nalazi se i portret nasmejanog Putina

Objavljeno:

U čast rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina na jednoj zgradi, prekoputa američke ambasade u centru Moskve, osvanuo je veliki baner sa natpisom na engleskom jeziku: „Srećan rođendan, predsedniče broj jedan“.

Na baneru, koji je prekrio nekoliko prozora moskovske višespratnice, nalazi se i portret nasmejanog Putina. Nije poznato ko stoji iza ove neobične čestitke i ko je priredio takvo iznenađenje, ali niko ne sumnja da je ovaj gest privukao pažnju američkih diplomata.

“Happy b-day president number one” Это сейчас висит в Москве напротив американского посольства, и это вовсе не для Трампа (здоровья ему!). Кто-то решил поздравить с днем рождения Владимира Путина.

Posted by Mash/Мэш on Среда, 07. октобар 2020.

Ovo nije prvi put da ruskom predsedniku na ovaj način čestitaju rođendan. Svojevremeno se ogromni baner sa Putinovim likom pojavio i na jednom mostu na Menhetnu u Njujorku. Na njemu su bile ruska i sirijska zastava, a na engleskom je pisalo - „mirotvorac“.

Ruski predsednik danas slavi 68 rođendan. Za razliku od prošle godine, kada je uoči rođendana u društvu ministra odbrane Sergeja Šojgua boravio u sibirskoj tajgi, ove godine Putin je rođendan prvo obeležio na radnom mestu u Moskvi, dok će ostatak dana provesti sa porodicom i prijateljima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.