PRINCEZA PIJANA POSEKLA POZNATOG PEVAČA MAČEM: Dvor ne pamti ovakav SKANDAL, nazivaju je IDIOTOM
Skandal na dvoru, Foto: InstagramPrintscreen/princesseugenie

AU

PRINCEZA PIJANA POSEKLA POZNATOG PEVAČA MAČEM: Dvor ne pamti ovakav SKANDAL, nazivaju je IDIOTOM

Podsećamo, princeza je trenutno trudna

Objavljeno:

Stuart Kamp, najplaćeniji muzički menadžer u Engleskoj, brutalno je izvređao unuku britanske kraljice Elizabete, 30-godišnju princezu Evgeniju, ćerku osramoćenog princa Endrua, optuženog za pedofiliju, nazvavši ju "je***im idiotom" zbog opasnog incidenta koji je izazvala i koji je mogao da se završi kobno za poznatog pevača Eda Širana, piše Mirror.

Naime, u dvorcu Vindsor se 2016. održavala zabava na kojoj su među gostima bili i Ed i pevač Džejms Blunt. U jednom trenutku pripita Evgenija je htela Jamesa u šali prekrstiti mačem u viteza, ali je to izvela toliko nespretno da je pritom isekla Eda po obrazu. Bila je čista sreća, tvrdi Edov menadžer, što ga nije ozbiljnije posekla ili mu izbila oko.

- Ne lažem, to se dogodilo samo zato što je neko je***ni idiot, koji misli da je u redu skidati mač sa zida dok je ona u takvom stanju. Time samo prizivaš nevolje - dodao je.

foto: Profimedia

Podsećamo, princeza je trenutno trudna i početkom iduće godine sa suprugom Džekom Bruksbankom očekuje dolazak njihovog prvog deteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.