OD BESKUĆNIKA DO NAJPOPULARNIJEG NA PLANETI! Ed Širan najplaćenija muzička zvezda, evo kolike pare mlati!
Ed Širan, Foto: Printscreen youtube, Ed Sheeran

OD PROSJAKA DO CARA

OD BESKUĆNIKA DO NAJPOPULARNIJEG NA PLANETI! Ed Širan najplaćenija muzička zvezda, evo kolike pare mlati!

U javnost su isplivali navodi da ova muzička zvezda dnevno zarađuje čak 85.000 evra

Objavljeno:

Pevač je danas jedan od najpopularnijih na planeti, a malo ko zna da je pre nego što se proslavio dve godine proveo na ulici kao beskućnik.

Ed Širan ima svega 28 godina a već je živi dokaz kako čovek od nezavidne finansijske situacije može da postane milioner. Nakon teškog perioda kroz koji je prošao, Ed je trenutno najplaćenija muzička zvezda na svetu!

foto: AP / Rich Fury

Popularni pevač našao se na prvom mestu Bilbordove top liste sa najplaćenijom turnejom u 2019. godini. Njegova turneja od 54 nastupa zaradila je prošle godine više od 223 miliona dolara. U javnost su isplivali navodi da ova muzička zvezda dnevno zarađuje čak 85.000 evra. .Ono što se iz izveštaja koje su strani mediji preneli još može videti jeste da je muzičar da je Širan u Ujedinjenom Kraljevstvu platio pored od čak 6.029.210 evra.

Ed je stekao planetarnu slavu, osvojio brojne nagrade, a njegove pesme su izuzetno slušane. Osim toga, bavi se i humanitarnim radom, a mediji su brujali o tome da je kao beskućnik dve godine proveo na ulici, pa jednom spavao ispred Bakingemske palate.

foto: AP / Jess Baumung

Pevač je oduvek bio i veliki humanitarac. Tako je nastupao u Bristolu kako bi sakupio 40 hiljada funti za pomoć radnicima. Pored toga, redovno donira svoju odeću širom rodnog grada, koja se prosleđuje u dečije bolnice po Framlingamu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.